Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nudim pozajmice

Nudim pozajmice – najpovoljnije pozajmice na tržištu

Živimo u vrlo nepredvidivom svijetu gdje se stvari mogu promijeniti u samo par sekundi. Na taj način vam se mogu dogoditi iznenadni troškovi za koje u tom trenutku ne morate biti financijski spremni ga pokriti. Zasigurno vam je zadnja opcija na listi pokušati posuditi novac od vašeg prijatelja ili obitelji, jer takvo što može biti podosta neugodno. Zbog tog razloga vam nudim pozajmice kako biste mogli na diskretan i siguran način doći do dodatnog novca kada god vam zatreba bez obzira o čemu se radilo.

Nudim pozajmice – brzo i sigurno rješenje do dodatnih novčanih sredstava

Današnji životni troškovi nisu nimalo u skladu s prosječnim plaćama koje sa svakom godinom budu sve manje. Ovako je teško preživjeti od jedne plaće, no najgore je kada vam se zalomi dodatni trošak koji jednostavno ne možete pokriti bez da od nekoga posudite taj novac. No, nemamo svi nekoga od povjerenja koji bi nam rado dao novac na posudbu. U takvim situacijama javite mi se s povjerenjem jer nudim pozajmice koje se isplaćuju na vaš račun već za 15 minuta.

Nudim pozajmice – jednostavna i brza procedura sklapanja ugovora

Prednost kod pozajmica je što su one nenamjenske, te ih stoga možete primijeniti u bilo svrhe. Tako ih možete upotrijebiti da pokrijete troškove servisiranja automobila, rješavanje manjih kućanskih popravaka ili pokrivanje prošlih dugovanja. Upravo je to razlog zbog čega vam nudim pozajmice jer vam one omogućavaju širok spektar mogućnosti upotrebe. Ujedno, svoju pozajmicu možete zatražiti preko interneta bez da morate napuštati svoj dom. Sve što morate učinit je ispuniti jednostavni obrazac za prijavu te priložiti skenove potrebnih dokumenata. Od dokumentacije će vam samo trebati važeća osobna iskaznica te kratica od bankovnog računa na kojemu želite primiti isplatu pozajmice. S minimalnom papirologijom možete dobiti novac kada vam god to treba.

Nudim pozajmice – isplata novca već za 15 minuta

Dodatni razlog zbog čega se mnogi ljudi odlučuju za pozajmice je što se novac isplaćuje već za 15 minuta na vaš račun! Ovo je pogotovo odlično za sve pojedince kojima je novac potreban odmah. Zato vam nudim pozajmice s kojima možete na brz te siguran doći do dodatnih sredstava kada god da vam se pojavi potreba za time. Bez obzira koji je razlog zbog čega vam treba pozajmica, možete mi se slobodno javiti s povjerenjem. Cjelokupna procedura ugovaranja pozajmice ne traje dugo te ne zahtijeva mnogo papirologije, a novac vam se isplaćuje na račun već za samo 15 minuta!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (613 ocjena)