Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Netinfo kontakt

Netinfo kontakt, najbolja pomoć u donošenju financijskih odluka

Mogućnosti dostupne na trenutnom financijskom tržištu temelje se na nizu inovativnih proizvoda i usluga koji omogućuju pristup najprikladnijim rješenjima. Kao što je poznato, dobre financijske odluke uvijek započinju detaljnim informacijama. Bez sumnje, prave informacije uvijek važne, posebno u doba tehnologije i inovativnih ponuda u bankarskom sektoru. Dostupnost najvažnijih informacija istovremeno nas vodi do donošenja boljih odluka koje su usklađene s našim potrebama za zaduživanjem, štednjom ili ulaganjem. Zbog toga vam Netinfo kontakt pomaže da lakše saznate koja ponuda najbolje odgovara vašim osobnim potrebama. Kao vrijedan resurs informacija vezanih uz ponudu zajmova, osiguranja, štednje, jamstva, Netinfo kontakt pružio je mogućnost kratkoročnih zajmova i pozajmica, uz brz internetski postupak. Jednostavan pristup korisnim savjetima i istodobno dobivanje odgovora na pitanja o ulaganju ili štednji bez gubljenja vremena velika je podrška i izlaz iz trenutnih dilema. Ako tražite najbolje rješenje kod neplaniranih troškova, ili želite doći do odgovora od sada to možete učinitina ugodan i brz način, uz prilagođenu opciju iz udobnosti svog doma.

Do pouzdanih informacija uz Netinfo kontakt

U današnje vrijeme kada cijene rastu, a mjesečni prihodi uglavnom ostaju isti, najvažnije je pronaći odgovarajuća financijska rješenja i izgraditi veću stabilnost. Kako bi svima pružio najdetaljniji uvid u tržište kredita i financijskih usluga, Netinfo kontakt osigurao je uvid u jednostavna rješenja na transparentan i nadasve odgovoran način. Kao što postoje planovi štednje koji se mogu koristiti za postizanje određenih ciljeva, tako je i važno dobro planirati prije nego što se prijavite za kredit. Mnogi ljudi znaju da je Netinfo kontakt pridonio boljem uvidu pri odabiru proizvoda, zajedno s vrijednim informacijama o štednji i kreditnim uslugama. Danas postoji niz kreditnih ponuda koje mogu zadovoljiti sve najvažnije potrebe. Sve što trebate je odabrati opciju koja je najisplativija i prilagođena, s najmanje papira i bez kompliciranog postupka. Na stranici Netinfo možete pronaći sve informacije o zajmovima i kreditima manjih iznosa koji se odobravaju na relativno kratko vrijeme, a ne duže od jedne godine. Također, na raspolaganju su vam i krediti Netinfo kao isplativo rješenje za nepredviđene troškove i izdatke.

Netinfo kontakt, prikladno i pristupačno do kredita

Trebate li financijski savjet ili više informacija o dostupnim kreditnim ponudama na tržištu? Zanimaju li vas alternativne mogućnosti financiranja putem interneta ili ukupni trošak zajma? Netinfo kontakt stvoren je da možete doći do odgovora, preporuka i najboljeg izbora povezanog s financijskim ponudama. Bez obzira tražite li manji zajam, želite li uložiti u poslovni projekt ili uštedjeti, Netinfo osigurava vam najbolja rješenja i izbjegavanje loših ponuda. Treba imati na umu da će odabrani financijski proizvod biti idealan samo ako se koristi odgovorno. Mnogi koji se suočavaju s ekonomskim poteškoćama u potrazi su za pravom kreditnom opcijom koja će im, osim uštede, omogućiti i lako otplatu bez potrebe za dugoročnim zalaganjem. Važno znati da banke nisu jedina institucija koja posuđuje novac ljudima. Postoje i nebankarske institucije koje nude jeftinije alternative. U nastojanju da olakša pristup financijskim sredstvima, Netinfo kontakt ponudio je konkurentne zajmove i kredite koji zadovoljavaju različite financijske potrebe građana. Jedna od najistaknutijih prednosti ove vrste kredita je neposrednost s kojom se realizira, kao i isplate sredstava brže nego u tradicionalnim bankama.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (585 ocjena)