Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini kredit zagrebačke banke

Mini kredit Zagrebačke banke je sve što Vam treba!

U današnjem svijetu gledamo na kredite kao financijsku pomoć u raznim situacijama, uzimamo ih radi milijun razloga, velikih ili malih. Krediti su postali sastavni dio života većine pojedinaca, no nije uvijek lako doći do kredita. Ponekad ih trebamo puno brže nego što mogu stići i tada tražimo brze alternative. Srećom, danas su krediti dostupni i u brzim oblicima. Mini kredit Zagrebačke banke pomoći će Vam kao brza alternativa kada Vam je novac potreban odmah. Mini krediti pomoći će Vam u nenadanim troškovima i onda kada je potreban euro više. Uz mini kredit Zagrebačke banke moći ćete se brzo vratiti na nove, otplatiti stari dug ili riješiti taj trošak koji čekate da platite već mjesecima. Zaboravite na stiske i stresove jer uz mini kredite moći ćete brzo rješavati svoje financijske probleme. Zatražite mini kredit i osigurajte si svoj novac kod jednog od najpouzdanijih financijskih partnera u Hrvatskoj. Zagrebačka banka i dalje drži vodeću poziciju među bankama u zemlji.

Mini kredit Zagrebačke banke uvijek Vam je na raspolaganju!

Mini kredit Zagrebačke banke moći ćete iskoristiti na što god želite. Kada su u pitanju nenamjenski krediti, imate slobodne ruke da raspolažete novcem onako kako Vi želite. Uz mini kredit zagrebačke banke moći ćete otplatiti servis auta, platiti avionske karte, adaptirati kupaonu i još mnogo toga. Ovakvi krediti pomoći će Vam u životnim situacijama kada će dobro doći euro više. Ono što ljude obično odvraća od kredita je dug proces u bankama i čekanje na odobrenje samog kredita. U takvim situacijama također možete potražiti online kredite malih kreditnih kuća koji djeluju vrlo slično kao i mini kredit koji tražite u Zagrebačkoj banci. Njihova dodatna prednost leži u činjenici da ovi krediti sjedaju na Vaš račun brže nego ijedan drugi. Nakon što pošaljete zahtjev, novac možete očekivati na svom računu unutar sat vremena. CIjela procedura puno je kraća i jednostavnija, a VI ćete moći novcem raspolagati već isti dan. Isprobajte i ovakve kredite.

Mini kredit Zagrebačke banke potražite već danas!

Mini kredit Zagrebačke banke svakako je jedna od odličnih opcija za sve one kojima je potreban mali i brzi kredit kojeg je lako dobiti i otplatiti. Krediti ne moraju uvijek biti ogromnih iznosa i dugih obaveza – nekad Vam kredit može poslužiti za redovitije troškove, dugove i rashode. Osigurajte svoj brzi kredit i već danas barajte novcima koje ste tražili. Mini kredit Zagrebačke banke potražite i online te se uvjerite u moć digitalnog bankarstva i internet transakcija. Zaboravite na duga čekanja na odobrenje kredita i osigurajte svoj novac već danas. Nema potrebe da čekate da se problemi i dalje odgađaju – uz mali kredit odmah riješite sve što želite i ne gubite ni dana više. Svaki kredit može nam pomoći, no mali brzi krediti najbolji su radi svoje ekspresnosti i dostupnosti. Isprobajte već danas mini kredit Zabe i riješite sve probleme. Zagrebačka banka ima vrlo bogatu ponudu kredita koje treba razmotriti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (603 ocjena)