Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 10.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za ovršene

Krediti za ovršene, kredit od pomoći

Svi znamo kako je glavna funkcija kredita pomoći nam kada su nam potrebni veći financijski prihodi. Međutim dizanje kredita nije mogućnost kada ste u procesu ovrhe, blokadi, ili kada imate zaštićeni račun. Radi svega navedenog banka vas stavlja na crnu listu i smatra vas nepouzdanim klijentom. Izvući se iz dugova postaje pravi pothvat kada vas banke odbiju. I minimalan iznos duga predstavlja veliki problem ako želite u banci zatražiti kredit, zajam ili pozajmicu. Krediti za ovršene je ideja koja je nastala u kreditnim kućama koje posluju preko raznih online kredita, zajmova i pozajmica. Kreditne kuće legalnim putem nude opcije koje vas mogu spasiti iz dugova i pomoći vam da opet budete normalan klijent banke koji nije više na crnoj listi. Kako funkcioniraju kreditne kuće? Kreditne kuće nude razne oblike brzog financiranja uz odobrenje Hrvatske Narodne Banke kako bi pomogli svima onima koji su ostavljeni sa strane banke. Krediti za ovršene, krediti za nezaposlene, brzi krediti, krediti u 15 minuta, sve su ovo nenamjenski kratkoročni krediti koji spašavaju mnoge ljude od financijske propasti.

Krediti za ovršene, kreditne kuće

Kreditne kuće već godinama nude opciju gdje pomažu građanima kada ih banka napusti, i upravo ovdje je nastala ideja krediti za ovršene. Za razliku od strogih pravila koje banka nalaže kada je u pitanju kredit, zajam ili pozajmica, kreditne kuće traže minimalnost. Kreditne kuće imaju pomno osmišljenu lepezu ponuda kredita u kojemu se nali i krediti za ovršne. Krediti za ovršene je pristupačan svima i može se dobiti na sasvim lagan način. Kako dobiti navedeni kredit? Pravila za dobivanje bilo kakvog kredita putem kreditne kuće je isti. Registrirate se na web stranicu kreditne kuće, zatražite zahtjev za kredit i ispunite obrazac s vašim osobnim podacima. Uz ovo prilažete osnovnu dokumentaciju koja se sastoji od preslike osobne iskaznice, preslike tekućeg računa i presliku dokaza da imate mjesečna primanja s kojima možete vratiti posuđeni kredit. Kreditne kuće nije briga na koji način vi dobivate novac, tj. Nije ih briga da li radite honorarno, na određeno ili neodređeno. Nakon što ispunite sve navedeno i pošaljete zahtjev na odobrenje, u roku par minuta kreditna kuća vam javlja odobrenje i isplata se vrši na vaš tekući račun u što kraćem roku.

Krediti za ovršene, potreba za kreditom

Bilo da su u pitanju krediti za ovršene ili neki drugi krediti, kreditne kuće vam stoje na raspolaganju. Najveća prednost ovakvih kredita je što nema bespotrebne papirologije, nema skupljanja više potvrda i zahtjeva za odobravanje. Krediti za ovršene se izdaju u iznosu do 4000 EUR, i kao takav ovaj kredit je kratkoročni što znači da je rok otplate u kratkom roku i da su troškovi kredita minimalni. Svota tj. Rata otplate se dogovara s kreditnom kućom i prilagođava se mogućnostima klijenta. Prije traženja navedenog kredita bilo bi poželjno da se napravi popis prihoda i rashoda. Važno je naglasiti kako se navedeni kredit može isplatiti na zaštićeni račun. Kada dobijete potvrdu o odobrenju navedenog kredita, pokušajte s ovrhovoditeljem dogovoriti otplatni plan. Jednokratna otplata, ili otplata u mjesečnim anuitetima će vam pomoći da ne osjetite financije koje su vezane za kućni budžet, a opet će vam pomoći se riješiti se problema. Kada otplatite dugove, Fini podnosite zahtjev o zatvaranju ovrhe.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (580 ocjena)