Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za branitelje

Krediti za branitelje odnose se na sve branitelje koji su u radnom odnosu ili u mirovini. Ove kredite odobravamo i isplaćujemo u iznosu do 4000 EUR​ u gotovini direktno na tekući račun otvoren u bilo kojoj banci, pod uvjetom da račun nije blokiran. Branitelji koji zadovoljavaju minimalne uvjete za dobivanje kredita mogu ga dobiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Krediti za branitelje samo su jedna u nizu financijskih usluga i rješenja koja možemo ponuditi svim građanima u Hrvatskoj koji trebaju financijsku pomoć. Život na rubu egzistencije sa sobom povlači niz ostalih problema. Ne živite cijeli život u problemu čekajući ovrhe, tužbe i ostale račune koji vam uzimaju kruh iz usta. Dobivanjem kredita za branitelje imate priliku zatvoriti svoje račune i napokon krenuti iz početka.

Vrlo jednostavno! Online prijavom zatražite kredit do 4000 EUR uz samo nekoliko minuta, te osnovnu dokumentaciju. Sve naše usluge pa tako i krediti za branitelje napravljene su da vam oduzmu što manje vremena. U nastojanju da vam brzo pomognemo prilagodili smo se upravo vama i vašim zahtjevima. Dugogodišnjim iskustvom u financiranju razvili smo efikasnu i sigurnu metodu isplate novaca koja je pomogla mnogima. Želite li da vam pomognemo obratite nam se s povjerenjem i kredit za branitelje biti će isplaćen direktno na vaš tekući račun.

Krediti za branitelje nisu lažni

Svakako želimo naglasiti naše fer i transparentno poslovanje zahvaljujući kojem se razvijamo iz dana u dan. Unaprjeđujući naše poslovanje sa širokom paletom inovativnih usluga kao što su krediti za branitelje u mogućnosti smo vam pomoći u bilo kojem trenutku, bez obzira gdje se nalazili. S ciljem sklapanja partnerskog odnosa i poslovanja na obostrano zadovoljstvo poslujemo korektno, bez prevara, sitnih slova i rečenica s kojima možete biti prevareni. Cijeneći svakog našeg klijenta kao i njegov novac nastojimo vrlo brzo reagirati na svaki vaš upit kako bi ste dobili kvalitetne odgovore i smjernice koje će vašu financijsku budućnost učiniti svjetlijom.

Zašto krediti za branitelje kod nas

Krediti za branitelje su kao i sve druge naše usluge provjerene od strane klijenata koji nam daju svoje povjerenje i koriste naše usluge. Suradnja naših zaposlenika sa svakim klijentom na jednak način daje vam do znanja da su kod nas svi jednaki. Mi ne dijelimo klijente niti po bilo kojoj osnovi.  Poslujemo s preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika u EU i svijetu, te smo im u svakom trenu u mogućnosti pomoći uslugama kao što su krediti za branitelje i mnoge druge.

Krediti za branitelje preko telefona i interneta

Želite li zatražiti kredite za branitelje, to možete učiniti vrlo diskretno i u miru. Iz topline doma koristeći kompjuter, tablet ili pametan telefon imate mogućnost zatražiti kredit koji će vam pomoći onda kada vam svi drugi okrenu leđa. Procedura odobravanja kredita za branitelje ide online, preko interneta tako da vas mi ne provjeravamo kao što to rade banke. Svojim klijentima odobravamo kredit čak i ako imaju lošu kreditnu povijest ili otvoren neki drugi kredit. Bojite li se za kredit, slobodno nam se obratite jer kod nas niste kreditno nesposobni zbog ranije navedenih stavaka. U nastojanju da vam što prije pomognemo veselimo se suradnji s vama!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (677 ocjena)