Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na porodiljnom

Krediti na porodiljnom i razlozi zašto ih razmotriti

Neke novopečene majke mogu doživjeti dodatni financijski teret neplaćenih porodiljnih dopusta, kao i medicinske troškove prije i nakon poroda. Gubitak dohotka kao razlog zašto vas zanimaju krediti na porodiljnom. Da bi se adekvatno brinula o djetetu tijekom kasne faze trudnoće i odmah nakon rođenja, većina žena mora otići s posla. Nije poznato da su države velikodušne kada su u pitanju plaćeni obiteljski odmori. Kao rezultat, obiteljski se proračun može početi stezati. Troškovi se povećavaju, ali raspoloživa sredstva smanjuju. Troškovi vašeg novorođenčeta koje bi krediti na porodiljnom mogli pokriti. Naknade za ginekologe, naknade za laboratorijske izvještaje, troškovi lijekova i dodataka prehrani samo su neki od troškova zbog kojih bi se njihova prisutnost mogla osjetiti tijekom trudnoće. Povrh toga, postoje bolnički računi i troškovi nakon poroda koji se uzimaju u obzir nakon rođenja vašeg djeteta. I majka i dijete moraju se podvrgnuti odgovarajućoj medicinskoj njezi kako bi bili sigurni da nema komplikacija nakon trudnoće. Sve ove stvari koštat će značajnu svotu novca – čineći tako veliku rupu u džepu.

Krediti na porodiljnom i kako ih izbjeći

Prije svega, nakon što saznate da ste trudni, na raspolaganju vam je devet dugih mjeseci kako biste započeli planiranje. Ovo bi vam trebalo dati puno samopouzdanja da to možete učiniti i uspjeti i bez ponuda koje nude krediti na porodiljnom! U ovom vremenskom okviru trebali biste početi razmišljati o tome kako strateški planirati svoj odmor i bolesne dane. Ako vam pravila tvrtke omogućuju da prebacite svoje plaćeno slobodno vrijeme (PTO), tada biste mogli početi štedjeti dane prije zatrudnjenja. U osnovi, ako dobijete pet dana bolovanja i dvadeset dana godišnjeg odmora, u dvije godine prije rođenja djeteta, možete uštedjeti 45 dana. Ovo će biti dodatak programu rodiljnog dopusta koji ste možda već imali, ovisno o vašem pojedinačnom scenariju. Čak i ako vaša tvrtka uopće ne osigura porodiljni dopust, ušteda dana bolovanja i odmora može vas neko vrijeme zaštititi. Zajmovi za porodiljsko odsustvo nisu jedino rješenje za suočavanje s financijskim poteškoćama nakon što vaš mališan uđe na ovaj svijet. Uvijek možete raditi dodatne sate za plaćanje prekovremenog rada ako vam to dopušta vaša tvrtka. Naravno, to ne znači da ćete biti plaćeni za vrijeme porodiljnog dopusta. To samo znači da taj novac možete ostaviti po strani i koristiti ga kada beba dođe, a vi nemate novca. Možda ćete pokušati uštedjeti više novca ako vi i vaš partner radite prekovremeno prije dolaska djeteta. Također možete razgovarati sa svojim poslodavcem možete li raditi kod kuće u danima koji prethode rođenju. Na taj ćete način maksimizirati svoj porodiljni dopust i možda odgoditi opcije koje su tu kao npr. krediti na porodiljnom.

Krediti na porodiljnom i kako ih ostvariti

Krediti na porodiljnom zvuče zanimljivo? Koncept rodiljnog zajma relativno je nov. Ovim zajmom možete posuditi novac za troškove nastale tijekom i nakon trudnoće. Nije mnogo drugačije od dobivanja osobnog zajma u svrhu pokrivanja troškova materinstva. Olakšava novopečenim majkama čineći postupak potpuno nesmetanim i nudeći zajmove za porodiljni dopust s najnižim kamatnim stopama i fleksibilnim rokovima otplate. Sve što je potrebno s vašeg kraja je posjetiti službeno web mjesto i proći postupak mrežne prijave koju zahtjevaju krediti na porodiljnom. Morate ispuniti obrazac za prijavu i dostaviti ga s odgovarajućom dokumentacijom. Predstavnik stupit će u kontakt s vama putem poziva za brzu provjeru kako bi utvrdio činjenice. Ako je sve u redu, zahtjev za rodiljni zajam bit će odobren i bit ćete obaviješteni. Čitav postupak rješava se nevjerojatno brzo. O odluci o odobrenju / odbijanju možete znati u roku od 2-3 dana nakon podnošenja zahtjeva. Nakon što je zahtjev za kredit odobren, morate potpisati mjenicu, a zatim se sredstva isplate. Obično treba nekoliko radnih dana da se iznos pripiše na vaš bankovni račun. Neke majke uzimaju u obzir osobni zajam prije rodiljnog dopusta. Zašto je to? To je zato što za to vrijeme još uvijek rade. To im daje stalan prihod. Osim toga, zapošljavanje povećava mogućnost dobivanja povoljnih uvjeta za kredit.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (613 ocjena)