Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na osobnu bez HROKA

Krediti na osobnu bez HROKA – dođite brzo do novca bez provjere

Zasigurno ste se i vi jednom našli u lošoj novčanoj situaciji gdje niste vidjeli svijetlo na kraju tunela. U takvim situacijama većina ljudi ili izgubi svaku nadu i bace se u očaj ili počnu odmah paničariti. Bitno je prilikom takvih slučajeva je da ostanete hladne glave i da ne dižete uzbunu, jer rješenje uvijek postoji makar se ne činilo tako.  Krediti na osobnu bez HROKA su odlična opcija za sve osobe kojima pod hitno treba kredit. Ovaj kredit vam daje mogućnost da nikada brže dođete do novca kroz jednostavnu proceduru i uz minimalnu količinu papirologije. Ukoliko vam pod hitno treba novac, onda je za vas kredit na osobnu bez HROKA savršena solucija jer se kredit isplaćuje već isti dan!

Krediti na osobnu bez HROKA – zatražite svoj kredit putem interneta

Poznata je činjenica koliko mogu biti komplicirani i naporni procedure zahtijevanja kredita u bankama. Za svaki kredit u banci vas očekuje hrpu posla kao što na primjer prikupljanje hrpu bespotrebnih dokumenata i dokazivanje vaše kreditne sposobnosti. Morate stalno posjećivati vašu banku i čekati u redu bespotrebno. Pritom gubite vaše vrijeme koje ste u protivnom mogli iskoristiti za nešto bolje i kvalitetnije. Dok s druge strane čekanje za odobrenjem može trajati i mjesecima, a nije vam garantirani da će vam odobriti kredit. Više nema potrebe da bez veze trošite vaše dragocjeno vrijeme i novac po bankama jer svoj kredit možete zatražiti od sada i putem interneta. Kod većine kreditnih kuća možete pronaći posebne krediti na osobnu bez HROKA koji vam daju mogućnost da na najbrži način dođete do kredita bez provjere uz samo vašu osobnu iskaznicu.

Krediti na osobnu bez HROKA – brzo do novca samo s osobnom iskaznicom

Ukoliko vam treba novac, a ne možete si priuštiti gubitak vremena, onda su za vas idealni krediti na osobnu bez HROKA. Ovaj kredit možete pronaći kod svih kreditnih kuća te vam je omogućeno da ga zatražite online bez potrebe odlaska u poslovnicu. Sve što vam je činit kako biste već danas dobili novac je im poslati vaš zahtjev preko njihove web stranice. Ujedno morate poslati sken vaše osobne iskaznice na njihovu e-maila adresu. Nakon toga ćete u najbržem roku dobiti povratne informacije vezane uz odobrenje kredita. Kredit na osobnu bez HROKA se isplaćuje već isti dan, što je odlično za mnoge kojima pod hitno treba novac. Više ne morate brinuti ukoliko vam iskrsne iznenadni trošak, jer uz kredite na osobnu bez HROKA nikad brže možete doći do dodatnih sredstava.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (651 ocjena)