Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na maestro karticu

Krediti na Maestro karticu i zašto ih odabrati

Dvije su glavne vrste kartica: kartice pomoću kojih možete posuditi novac i vratiti ga kasnije (kreditne kartice, krediti na Maestro karticu, kartice za pohranu i kartice za naplatu) te kartice koje vam omogućuju samo trošenje novca koji već imate ili unutar dogovorenog prekoračenja (debitne kartice i pripejd kartice). Koji će vam najviše odgovarati, ovisit će o vašim financijama, a i o vašoj osobnosti. To može ovisiti o tome jeste li sigurni u otplatu računa ili dovoljno disciplinirani za to ili se osjećate ugodnije ako ne zadužujete. Ako se financijski borite, možda ćete moći dobiti šestomjesečni godišnji odmor, poznat i kao zamrzavanje plaćanja, na kreditnim karticama, karticama u trgovini i određenim osobnim zajmovima. Kreditnom karticom možete kupiti stvari sada i platiti kasnije. Račun možete pokrenuti do dogovorenog limita i platiti ga u cijelosti na sljedećem mjesečnom izvodu ili otplatiti tijekom vremena sve dok izvršavate najmanje minimalnu uplatu svakog mjeseca. Kome su krediti na Maestro karticu namijenjeni? Obično samo za ljude s organiziranim financijama – inače postoji stvaran rizik od spiralnog zaduživanja. Čak i ako postavite izravno terećenje za plaćanje cjelokupnog iznosa mjesečno, ako niste na stanju na računu, mogli biste premašiti iznos kada plaćanje izlazi. Dostupni su samo starijima od 18 godina. Kreditne kartice pružaju dobru zaštitu od prijevara. Kreditne kartice pružaju dodatnu zaštitu ako imate problema s kupljenom robom ili uslugom koja košta između 100 i 30. 000 funti. Kreditne kartice pružaju jednostavan način plaćanja neočekivanog. Ako ne vratite puni iznos, obično imate velike kamate na novac koji ste posudili – osim ako ne možete dobiti karticu s uvodnom ponudom od 0% i pobrinite se da u cijelosti vratite prije završetka uvodnog razdoblja.

Krediti na Maestro karticu i usporedba sa debitnom karticom

Debitna kartica je poput izravne veze na vaš bankovni račun – kada kupujete usluge, novac se odmah iznosi s vašeg računa. Kome su namijenjeni krediti na Maestro karticu? – gotovo svatko sa standardnim tekućim računom u Velikoj Britaniji, iako ako ga namjeravate koristiti u inozemstvu, prvo treba provjeriti troškove. Nije uključeno zaduživanje, osim ako uđete u prekoračenje (ili preko njega). Debitne kartice imaju određenu zaštitu od neovlaštenih transakcija, ali ne toliko kao krediti na Maestro karticu. Nemaju istu pravnu zaštitu, ali možda ćete moći podnijeti zahtjev pod stavkom “povrat sredstava” (dio pravila o kartičnoj shemi) ako imate problema s kupnjom. Debitne kartice možda vrijedi upotrijebiti ako kupujete nešto što košta manje od 100 GBP, jer vas kreditne kartice ne štite za kupnje koje izvršite ispod ovog iznosa. Ako vam je kreditna kartica odbijena jer imate lošu kreditnu ocjenu, jedan od načina obnove vaše kreditne povijesti je upotreba kartice za izgradnju kredita. Ali kamate su obično puno veće, a ako propustite uplatu ili platite samo minimalni iznos svakog mjeseca, to bi moglo na kraju pogoršati vašu kreditnu ocjenu.

Krediti na Maestro karticu i usporedba sa MasterCard karticom

Platne kartice uvelike olakšavaju vaše svakodnevne transakcije. Bez obzira nalazite li se u svom omiljenom supermarketu ili ste na odmoru u inozemstvu, ovaj način plaćanja postao je neophodan. Znate li razliku između Maestro izravnog terećenja i kreditne kartice kao opcije koju nude krediti na Maestro karticu? Znate li kako maksimizirati uslugu koju primate i jeste li svjesni troškova povezanih s korištenjem vaše kartice u inozemstvu? Koja je najbolja karta za mene? Debitna kartica s ograničenim proračunom Maestro kartica djeluje pomoću sustava izravnog terećenja, tj. Svako plaćanje ili povlačenje izravno tereti vaš račun. Pogledaj detalje U Švicarskoj, eurozoni i drugim zemljama u kojima je prihvaćena (npr. SAD), Maestro kartica omogućuje vam plaćanje na bilo kojem terminalu i podizanje novca s bilo kojeg bankomata. Međutim, u eurozoni možda neće raditi na određenim bankomatima, uključujući one smještene na nekim benzinskim crpkama ili na naplatnim postajama autocesta. Kreditna kartica za veću sigurnost i fleksibilnost MasterCard ili Visa kreditna kartica omogućuje vam plaćanje i podizanje sredstava u većini zemalja. Uz to, izdavatelj vaše kartice postavlja mjesečni limit kada su u pitanju krediti na Maestro karticu. Na kraju svakog mjeseca primit ćete račun s detaljima o transakcijama. Tada iznos možete platiti u cijelosti ili djelomično. Ako odlučite platiti puni iznos, nećete morati plaćati nikakve kamate. Međutim, ako odlučite odgoditi plaćanje dospjelog iznosa u cijelosti ili djelomično, na preostali iznos primijenit će se kamate do 15%. Kreditna kartica obično nudi više pogodnosti od Maestro kartice. Na primjer, s MasterCard Silver imate koristi od usluga osiguranja kao što su otkazivanje putovanja, spašavanje i repatrijacija. Štoviše, zahvaljujući shemi odgođenog plaćanja, imate koristi od vremenskog razdoblja prije nego što se novac tereti s vašeg računa. To može biti korisno u slučaju upita u vezi s plaćanjem ili nepodmirenim računom.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (546 ocjena)