Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na kartice

Krediti na kartice, kada su sve druge kreditne opcije za vas nedostupne i neostvarive

Kreditna sposobnost kakvu banke traže za mnoge građane nedostižna. Teško je naći osobu koja nije ili u kreditu, ili je nekome jamac, ili sudužnik ili je dužna nekim institucijama i nema kreditne sposobnosti ni kredita za takve građane u nijednoj banci. Na svu sreću postoje kreditne kuće, agencije i nezavisni, ovlašteni pozajmljivači koji popunjavaju tu financijsku prazninu. Krediti na kartice, kada su sve druge kreditne opcije za vas nedostupne i neostvarive, ali ako vam račun nije blokiran i još uvijek imate aktivne bankovne kartice, vi ste spašeni, jer na kartice možete doći do potrebne gotovine u većem iznosu nego što ga imate na svom računu. Krediti na kartice su najbrža i najpovoljnija gotovina na kreditnom tržištu, bez skrivenih troškova po kreditu, bez papirologije i birokracije, potrebna vam je samo osobna iskaznica i bankovna kartica vašeg tekućeg računa i za samo pet minuta dobivate uplatu odobrenog kredita na svoj bankovni račun.

Krediti na kartice, dostupni svima, online putem, SMS-om, e-mailom ili telefonom

Kada imate aktvnu bankovnu karticu njome plaćate robe i usluge, kada trebate gotovinu dižete je na bankomatu, ali kada trebate više gotovine nego je imate na svom računu, e tada trebate kredit. Problem je u tome što već jeste u kreditu i novi ne možete dobiti, dobra vijest je da na vašu aktivnu bankovnu karticu možete dobiti kredit i ako ste u kreditu. To je najlakše, najdostupnije, najjednostavnije i najbrže kreditiranje na cijelom kreditnom prostoru. Krediti na kartice, dostupni svima, online putem, SMS-om, e-mailom ili telefonom, to je puno opcija i jedna od njih će vam sigurno odgovarati. Brzo predajete zahtjev za kredit, brzo dobijete odobrenje i odmah ide isplata odobrenog iznosa na vaš račun, ako još i otplatu kredita ugovorite preko trajnog naloga, maksimalno ste si pojednostavnili život. Krediti na kartice su vrlo popularni i traženi u iznenadnim i urgentnim novčanim teškoćama koje morate hitno rješavati i velika su pomoć građanima koji ne mogu dobiti drugu vrstu kredita.

Krediti na kartice, spas od ovrhe, zatvaranje minusa na računu, spas u zadnji čas u bilo kojoj situaciji

Egzistencijalana nesigurnost nastaje kada iscrpite sve mogućnosti. Ako vam sjedne ovrha nećete moći ni kartice koristiti, zato je mudro spriječiti ovrhu dok vam je kartica aktivna. Ako vam ukinu odobrenje za dopušteni minus na računu, prvo ćete prekoračeni iznos morati odmah platiti, a nemate otkud, a drugo više nećete bez odobrenog minusa po računu sastaviti kraj s krajem, zato je mudro na vrijeme pokriti dok vam kartica nije blokirana. Krediti na kartice, spas od ovrhe, zatvaranje minusa na računu, spas u zadnji čas u bilo kojoj situaciji, bili to izvanredni kvarovi i materijalne štete, bili to nakupljeni neplaćeni računi ili bilo kakva druga dugovanja. Krediti na kartice su možda zadnja stepenica do potpunog financijskog kolapsa, onaj spas u zadnji čas koji trebate. Naravno, u bankama nećete dobiti takav kredit, ali nezavisne kreditne kuće, ovlaštene pozajmljivače i agencije ne ograničavaju kruta bankarska pravila i ako su vaše bankovne kartice još aktivne možete do gotovine koja vas spašava.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (540 ocjena)