Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez kreditne kartice

Krediti bez kreditne kartice, svakodnevna uporaba kartica

Današnji život je gotovo nezamisliv bez komada plastike koji nosimo u našim novčanicima. Koliko puta ste se samo našli u situaciji kada nešto želite a niste imali fizički novac kod sebe? Vjerujemo da puno puta, i isto tako vjerujemo da su vam kreditne kartice izašle u susret više puta. Kreditne kartice omogućuju odgodu plaćanja, možemo ih koristiti u većini fizičkih trgovina i na internetu. Kreditne kartice lako zanesu, i gomilaju dugovanja koja naravno moramo podmiriti kasnije. A mogućnost krediti bez kreditne kartice? Sigurno ste i o tome razmišljali. S kreditnom karticom možete koristiti i klasičan gotovinski kredit, ali s višom kamatnom stopom nego recimo kod drugih vrsta pozajmica, zajmova ili kredita, i upravo to je velika mana kreditnih kartica. Tu kao povoljna opcija dolaze krediti bez kreditne kartice kojeg karakteriziraju pristupačne kamatne stope, lakši planovi otplate i lakše dobivanje. Ovo su brzi online krediti koji ne zahtijevaju dodatnu papirologiju i odobreni su unutar jednog dana.

Krediti bez kreditne kartice, kreditna sposobnost

Krediti bez kreditne kartice su dostupni svima, bez obzira da li ste korisnik neke određene kreditne kartice ili ne. Jedini uvjet je da ste punoljetni i da imate novčani prihod s kojim možete otplaćivati navedeni kredit. Krediti bez kreditne kartice namijenjeni su svima, a riječ je o gotovinskom nenamjenskom kreditu kojeg možete utrošiti kako god vi želite. Važno je naglasiti kako kredit dobivate sa strane kreditne kuće i za ovu vrstu kreditiranja nije potreba nikakva ovjera kod javnog bilježnika niti ovjera poslodavca. Također ne treba izvješće HROK-a da ste kreditno sposobni. Ovakvi krediti su orijentirani prema ljudima koji ne ispunjavaju stroge uvjete bankovnog kreditiranja. Mnogi su danas na ugovoru o radu koji je na određeno i mnogi se nalaze na crnoj listi neplatiša, kreditne kuće su zato u svoju ponudu kredita uvrstile ponude koje su fokusirane da pomognu ljudima kojima je kredit zaista potreban. Različite kreditne kuće tražit će vas određenu dokumentaciju vezano za kredit, u većini slučajeva ovo se odnosi na presliku osobne i tekućeg računa koji ne smije biti pod blokadom, kao i platne liste kao dokaz da kredit možete otplaćivati.

Krediti bez kreditne kartice, online zahtjev

Najveća prednost ovakvih kredita je što se za njih možete aplicirati online iz udobnosti vašeg doma. Dovoljno je da se registrirate na stranicu online zajmodavca/kreditne kuće koja u ponudi ima krediti bez kreditne kartice, ispunite online prijavu i ugovor te predočite potrebnu dokumentaciju. Nakon što se vaš kredit odobri u roku 15-ak minuta, novac vam se isplaćuje na račun u roku od 24 sata najviše. Krediti bez kreditne kartice uvelike olakšavaju pokrivanje raznih troškova. Riječ je o nenamjenskim kreditima koji omogućuju korištenje novaca onako kako korisnik želi. Ovo su često krediti manjih svota s kraćim rokom dospijeća. Ako vam je otplatni plan kraći, kamatna stopa vam je niža. Isto tako ako vam je otplatni plan duži, kamatna stopa vam je viša. U osnovi, za navedenu vrstu kredita nisu vam potrebni različiti instrumenti osiguranja, neke kreditne kuće vas mogu tražiti. Krediti preko kreditnih kartica pružaju uvid gdje ste i za što ste potrošili novac, kredit bez kreditne kartice vam omogućuje da svoj novac potrošite bez da financijska institucija zabada nos u vaše trošenje financija.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (596 ocjena)