Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dobiti kredit u Addiko banci

Kako dobiti kredit u Addiko banci nenamjenski

Potreban vam je određeni iznos novca jer želite kupiti novi automobil, da nadomjestite razliku vrijednosti između cijene novog automobila i vrijednosti starog kojeg ste prodali. Želite si priuštiti luksuzno putovanje ili platiti vjenčanje? Ili samo želite refinancirati postojeće kreditne i kartične obaveze koje već imate.

Kako dobiti kredit u Addiko banci bez određene namjene ovisi o iznosu kredita koji želite podići. Addiko banka nudi Blic kredite do iznosa od 10000 eura koji možete dobiti vrlo brzo. Za ove vrste nenamjenskih kredita Addiko banka nudi rok otplate od 2 do 10 godina.

Ukoliko ste klijent banke, odnosno imate redovita primanja i primanja dobivate u Addiko banci uvjeti kreditiranja su nešto povoljniji nego za neklijente. Kako dobiti kredit u Addiko banci ukoliko je iznos kredita veći od ponuđene opcije blic kredita ovisi o iznosu i vašoj financijskoj situaciji. Banka će vas svakako tražiti potvrdu o primanjima, informaciju o postojećoj zaduženosti po eventualnim kreditima i kreditnim karticama kako bi odradili vašu kreditnu sposobnost.

Kako dobiti kredit u Addiko banci stambeni

Kako dobiti kredit u Addiko banci koji vam je potreban za kupovinu nekretnine za stanovanje i koji su uvjeti tog kreditiranja. Ono što je najvažnije je da nekretnina koju kupujete će imati namjenu da u njoj stanujete. Nakon što ste pronašli stan ili kuću koju želite kupiti i nemate dovoljno raspoloživog novca obratite se Addiko banci koja u svojoj ponudi ima i stambene kredite.

Iznos stambenog kredita koji vam Addiko banka nudi je u rasponu od 15000 eura do 200000 eura. Rok otplate ove vrste kredita kreće se u rasponu od 5 do 30 godina. Kamatna stopa za prvih 5 godina kreditiranja može biti ugovorena kao fiksna kamatna stopa.

Kako dobiti kredit u Addiko banci za rješavanje stambenog pitanja pomoći će i obavezni instrumenti osiguranja kreditiranja koje banka traži. Osnovni instrumenti osiguranja stambenih kredita je hipoteka na nekretninu koja se kupuje, polica osiguranja nekretnine, izjava o suglasnosti zapljene primanja u slučaju neotplate kredita, zadužnica, a ponekad i sudužnik za povećanje kreditne sposobnosti glavnog dužnika.

Kako dobiti kredit u Addiko banci namjenski za posao

Vlasnik ste tvrtke, imate poslovni plan o proširenju svoje djelatnosti koji će vam u budućnosti donijeti znatne prihode, međutim sada nemate dovoljno novaca za realizaciju svoje ideje.

Obratite se Addiko banci kao tvrtka sa svojim poslovnim planom i dobit ćete odgovor na pitanje kako dobiti kredit u Addiko banci. Addiko banka će detaljno proučiti vaš poslovni plan i financijski stručnjaci banke će vam pomoći ukoliko je potrebno doraditi ili preraditi poslovni plan za realizaciju vaše poslovne ideje.

Suradnja banke sa tvrtkama uključuje analizu financijske situacije tvrtke od boniteta, poslovnih rezultata i budte strpljivi i spremni dostaviti banci svu potrebnu dokumentaciju koju će vas tražiti. Bankovni referent za poslovno kreditiranje će vam sve u detalje objasniti kako dobiti kredit u Addiko banci namjenjen za poslovne potrebe. Budite uvjereni da je Addiko banka vaš partner u vašem poslovnom poduhvatu, a ne samo kreditor koji će vam dati određenu svotu novaca za pokretanje vašeg poslovnog plana.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (572 ocjena)