Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 05.06.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hpb Sisak

HPB Sisak i politika transparentnog poslovanja

HPB-ova poslovna mreža sastoji se od 57 poslovnica i 12 regionalnih centara i dostupna je klijentima u cijeloj Hrvatskoj. Jedna od njih je i HPB Sisak. Inovacije u poslovanju sastavni su dio korporativne kulture HPB-a, a usluge i proizvodi banke prilagođeni su različitim profilima i potrebama klijenata.

HPB neprestano poboljšava paletu svojih proizvoda i usluga kako bi svim kategorijama klijenata osigurao kvalitetnu i cjelovitu financijsku uslugu. HPB je društveno odgovorna institucija koja potiče napredak društva pomoću različitih aktivnosti i projekata. Pa tako i poslovnica HPB Sisak. Brinu o svojim zaposlenicima i ulažući u njihov razvoj, s transparentnim poslovanjem i povećanom dostupnošću klijentima i pružanjem podrške zajednici u kojoj djeluje kroz donacije i sponzorstva pritom pomažući u zaštiti okoliša.

Banka nastoji povećati standarde društvenog razvoja, poticati druge da sudjeluju i pridonijeti općoj dobrobiti društva. HPB banka je u trideset desetljeća svog poslovanja dostigla nivo renomirane banke koja je zauzela na financijskom tržištu vrlo povoljan položaj.

HPB Sisak i gdje ju pronaći

Ako se nalazite u Sisku i tražite pouzdanu banku koja pruža financijske usluge, potražite poslovnicu HPB Sisak. Poslovnice HPB Sisak možete pronaći na dvijema adresama: Ulica Stjepana i Antuna Radića 34 i na Zagrebačka ulica 49A. Potražite HPB poslovnice ako želite ostvariti pozajmice, kredite, otvoriti tekući, prepaid ili žiro račun.

Ljubazni zaposlenici HPB poslovnice rado će vas uslužiti i pojasniti vam sve uvjete usluge. Kao glavne stavke koje u poslovnicama nastoje ispuniti navode se: brzina i učinkovitost usluge, progresivna kultura postizanja ciljeva i potpuna predanost klijentu i zajednici. Uz takvu uslugu i politiku poslovnica, HPB se može pohvaliti sa 600 000 klijenata, 412 000 trenutačno otvorenih računa, 10 000 poslovnih računa, 730 000 izdanih kartica diljem Hrvatske, naravno uključujući i poslovnice u Sisku.

Također, na stranicama HPB – a možete uspješno prema tipu i vrsti kredita, upišući željeni iznos kredita, izračunati mjesečni anuitet prema određenom roku otplate. HPB vam kako klijentu nudi sigurna mjesta isplate i poslovnice diljem Hrvatske. Uz sve nudi vam se opcija internetskog ili mobilnog bankarstva.

HPB Sisak web stranica

U HPB Sisak osim ponude kredita, možete pronaći i sve ostale novčane proizvode koje vam banka nudi. Ako niste voljni uživo otići do HPB Sisak, na web stranici HPB-a možete pronaći sve informacije o dobrovoljnim mirovinskim fondovima, štednji, kreditnim karticama, a svakako je prednost što većinu tih proizvoda možete ugovoriti online ili preko mobilne aplikacije razvijene za potrebe HPB i njezinih klijenata.

Cijela web stranica napravljena je vrlo pregledno, pa ćete se bez problema snalaziti na njoj, pretražujući potrebne informacije. S obzirom da je sigurnost podataka na internetu dosegla potrebnu razinu, razumljivo je što sve veći broj klijenata svoje poslove sa HPB obavlja upravo online.

HPB vam omogućuje i ulaganje u investicijske fondove, te ugovaranje životnog osiguranja i osiguranja pokretne i nepokretne imovine. Također, na web stranici vam se nudi i prilika za zapošljavanje i ostvarivanje karijere. U svakom slučaju HPB prepoznaje potrebe svojih klijenata i shvaća važnost interneta, stoga ne čudi konstantan napredak digitalnog sadržaja i online ponude.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (643 ocjena)