Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitno trebam novac

Kada hitno trebam novac često razmišljam na krivi način. Rješenja kako doći do novca je više no nisu svi sigurni. Vama kao i nama vrlo je bitna profesionalna, brza, provjerena i sigurna suradnja, no da li ste znali da takvu suradnju možete sklopiti čak i ako ne uzimate novac preko banke? Jednostavno postoje dani u životu koji nas koštaju više, to je tako i od takvih situacija ne možete pobjeći. Neočekivani troškovi pogodit će vas baš u onom trenutku kada to najmanje želite i očekujete. Nemate li tada štednju ili novac kojim ćete brzo pokriti nastali trošak, može doći do financijskih problema.

Nitko se ne želi dovesti u situaciju da mu fali novac, zato je usluga hitno trebam novac dostupna u cijeloj Hrvatskoj i to u najkraćem mogućem roku. Sve popularniji način posudbe novaca je onaj preko interneta. Iako ovaj princip rada ima jako puno prednosti, kod nekih ljudi on još uvijek pobuđuje određene sumnje i nevjericu. Naravno da nije lako posuditi novac od nekoga koga ne poznajete, no mi nismo bilo tko!

Poslovati s provjerenim partnerom vrlo je važno želite li biti sigurni da nećete biti prevareni. Kod nas nema sitnih slova niti trikova s rečenicama koje su dvosmislene ili skrivene na stranici. Transparentan način poslovanja koji uključuje unaprijed vidljive troškove vračanja novaca daje vam do znanja da smo profesionalni i ozbiljni. Usluga hitno trebam novac ne traži od vas da žurite i nepromišljeno donosite odluku, no ako zaista tražite način da hitno dođete do financijskih sredstava ovdje smo da vam pomognemo.

Hitno do novca bez papirologije

Štedeći vaše vrijeme kod nas možete doći do novca hitno i to bez papirologije. Nepotrebne potvrde javnih bilježnika, poslodavaca, razni izvadci iz banaka i slično kod nas vam jednostavno ne trebaju. Kako bi smo što prije riješili i odobrili vaš zahtjev bitno je da dostavite od vas kompletno popunjene podatke koje ćemo vas tražiti. Uz minimalne uvjete za posudbu novca hitno, dođite do 4000 EUR u jednom danu. Problem s hitnom potrebom novca mogu riješiti i naši hitni krediti.

Do novca hitno već za 15 minuta

Internet poslovanje omogućuje nam da vaš zahtjev odobrimo u što kraćem roku. Ispunjavate li minimalne uvjete koje smo za vas postavili, novac može biti vaš već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Isplatu vršimo isključivo na tekući račun koji ne smije biti zaštićen niti u blokadi. Ne radimo na crno niti novac dajemo na ruke.

Obratiti nam se možete preko kompjutera, tableta ili pametnog telefona jer sve naše stranice i usluge su prilagođene tako da nesmetano možete s nama poslovati bez obzira u kojem se djelu Hrvatske nalazili. Hitno trebam novac je usluga koju koristi veliki broj naših klijenata. Obratite nam se s povjerenjem želite li da vam pomognemo već danas.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (654 ocjena)