Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka krediti za zaposlene na određeno

Erste banka krediti za zaposlene na određeno i njihova dostupnost

Kupovina novog stana, auta ili odlazak na neki udaljeniji put za većinu nas jednostavno nije moguća opcija bez uzimanja bar nekog manjeg kredita. Krediti se danas koriste za sve i postali su lako dostupni. Ipak, postoje neka ograničenja za dobivanje kredita koja mogu ljudima predstavljati problem. Osnova za dobivanje kredita je Vaša mogućnost za redovitu otplatu istog. Banke to najčešće provcjenjuju po tome posjedujete li ugovor na neodređeno. No dobivanje ugovora na neodređeno postalo je izrazito teško. Ovo se prvenstveno odnosi na građane dobne skupine do 30 godina, a posebice vrijedi za žene kojima poslodavci izbjegavaju dati ugovor na neodređeno radi straha od trudnoće i korištenja porodiljnog dopusta. Ugovor na određeno otvara Vam više kreditnih mogućnosti ali nije nemoguće dobiti kredit bez njega. Erste banka krediti za zaposlene na određeno kreirani su upravo za ovakve situacije. Erste banka krediti za zaposlene na određeno dostupni su za sve građane koji imaju barem 6 mjeseci radnog staža kod istog poslodavca.

Erste banka krediti za zaposlene na određeno isplativ su odabir

Erste banka krediti za zaposlene na određeno nastali su upravo za onu skupinu građana koji nisu do sad bili u mogućnosti dobiti od poslodavca stalan ugovor, odnosno ugovor na neodređeno. Na žalost, škortost poslodavaca kod nuđenja takvih ugovora je realnost kod nas te je važno znati se prilagoditi tom problemu. Poslodavci pokušavaju osigurati sami sebe i ostaviti si razrješene ruke za zamjenu radnika kroz davanje samo ograničenih ugovora na 6 mjeseci. Većina firmi kod nas još nije prihvatila politiku zapošljavanja koja se primjenjuje u velikom dijelu Europe, a to je politika zadržavanja radnika. Radnik koji ima stabilan posao uz ugovor na neodređeno je automatski sretniji i bolji radnik no čini se da ova činjenica našim poslodavcima još nije sjela. Srećom, čak i bez ugovora na neodređeno moguće je doći do kredita koji Vam je potreban. Erste banka krediti za zaposlene na određeno dostupni su svima što ih čini i te kako isplativim odabirom.

Kako se ostvaruju Erste banka krediti za zaposlene na određeno

Dobivanje kredita je danas postalo lakše nego ikad prije. Ako ste nekoć htjeli doći do kredita u određenoj banci, bili ste prisiljeni u više navrata posjećivati poslovnicu banke, sakupljati i ispunjavati silnu papirologiju i načekati se da banka napravi procjenu svega i ponudi Vam opcije. Čak i nakon cijelog tog uloženog truda se željeni kredit često nije odobravao. Danas je cijeli proces kudikamo lakši i jednostavniji. Erste banka krediti za zaposlene na određeno mogu se potpunosti ostvariti online putem, bilo preko računala ili preko mobilne aplikacije. Dovoljno je ispuniti online prijavnicu i priložiti određene dokumente ako su potrebni. Cijeli postupak se može odraditi iz Vašeg doma bez da ste morali posjećivati poslovnicu banke. Ako ispunjavate sve nužne uvjete, Erste banka krediti za zaposlene na određeno mogu bit odobreni kroz samo 24 sata od trenutka kada ste poslali zahtjev. Bez obzira na tip ugovora koji imate kod poslodavca, i Vi možete doći do kredita koji Vam je potreban.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (530 ocjena)