Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Diners plus kartica gotovinski zajam

Diners plus kartica gotovinski zajam prema kreditnom limitu kartice

Diners kartica u Hrvatskoj posluje preko Erste banke i dio je grupacije Erste. Ako ste korisnik Diners kartice kupovina i plaćanja na rate sigurno vam je dobro poznata. Svaki privatni korisnik ima određen kreditni limit za Diners karticu. Međutim, za kreditne kartice se može ugovoriti prema vašoj kreditnoj sposobnosti i maksimalni kreditni limit koji će vam Diners odobriti.

Taj iznos ukupnog kreditnog limita ovisi o vašoj ukupnoj kreditnoj sposobnosti i prema tome vam može biti odobren iznos Diners plus kartica gotovinski zajam. Imate iznenadni trošak popravka automobila ili si želite priuštiti putovanje u neku egzotičnu zemlju.

Rješenje je Diners plus kartica gotovinski zajam koji uvijek možete dobiti u rasponu iznosa kredita od 150 eura do 15000 eura. Ovaj gotovinski zajam će vam osigurati gotovinu na vrlo brz, jednostavan način, bez dodatne papirologije koje banke uobičajeno traže. Privatni korisnici Diners kartice ovu mogućnost dizanja gotovinskog zajma imaju po kamatnoj stopi od najviše 11 %.

Diners plus kartica gotovinski zajam po revolvingu

Revolving kartica sama po sebi je oblik kreditiranja maksimalno do iznosa kreditnog limita. Međutim, također po revolving kartici Diners plus kartica gotovinski zajam također se može realizirati.

Uobičajeni uvjeti za dobivanje osnovne, ali i revolving kartice su da ste hrvatski državljanin, da imate stalan izvor primanja i da ste punoljetni. Gotovniski kredit preko revolving kartice možete dogovoriti sa Erste Diners Club i maksimalni iznos je gotovniski kredit do 10000 eura. Uvjeti dobivanja gotovinskog kredita putem revolving kartice slični su kao i kod osnovne Diners kartice.

Kao i svaka kreditna kartica i ova je namjenjena prvenstveno na plaćanje stvari i usluga u Hrvatskoj i izvan granica Hrvatske, ali ima i mogućnost dizanja potrošačkog gotovinskog zajma. Zajam po revolving kartici možete otplaćivati u visini 4% ukupnog troška ili minimalno 15 eura ako je iznos prema 4% manji od 15 eura. Diners plus kartica gotovinski zajam se može ostvariti i putem revolvinga uz uvjete koji su određeni za revolving.

Diners plus kartica gotovinski zajam kod tvrtki za kreditiranje

Diners plus kartica gotovinski zajam možete ostvariti i kod tvrtki koje su u Hrvatskoj registrirane za davanje zajmova. Tvrtke koje će vam odobriti Diners plus kartica gotovinski zajam temeljem kreditne kartice prvo će sa vama provjeriti koliki je ukupni kreditni limt vaše kartice.

Naime, postoje dvije vrste kreditnih limita kod svake kreditne kartice. Prvi je mjesečni kreditni limit koji je određen za vašu mjesečnu potrošnju i koju otplaćujete po kartici bilo odjednom, ili na rate, ili prem arevolving uvjetima.

Drugi kreditni limit je ukupan kreditni limit kreditne kartice koji će vam kartična kuća, u ovom slučaju Diners Erste card Club odobriti. Taj iznos ukupnog kreditnog limita je iznos koji treba pokriti kamate i iznos glavnice koji želite podignuti. Dodatnih troškova po obradi kredita takve tvrtke uobičajeno nemaju. Kamatne stope su određene po tržišnim uvjetima i niže su nego što ih daju kreditne kuće kod odobravanja gotovinskih brzih zajmova. Na vama je da odlučite koja varijanta gotovinskog zajma vama najviše odgovara.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (588 ocjena)