Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Burza krediti

Burza krediti, potreba za novcem

Brzi novac danas svakako znatno lakše rješava brojne financijske probleme. Tržište kredita gotovo raste iz sekundu u sekundu s raznim kreditima banaka i raznih financijskih institucija. Krediti su danas najpopularniji financijski proizvod, tj. Najtraženiji financijski proizvod kada je u pitanju veća svota novaca. Prije donošenja odluke gdje podići kredit, bitno je da imate pravi pristup i odgovarajuće opcije nebitno da li je riječ o bankovnim kreditima ili kreditima preko kreditnih agencija. Burza krediti su poznati kao pouzdana i sigurna online platforma koja je dizajnirana kako bi vama pomogla da pronađete odgovarajući kredit. Burza krediti nude pregled tržišta kredita, razne ponude i najnovije informacije i vijesti iz svijeta financija. Sve je ovo dizajnirano s jednom jasnom vizijom, a to je da se pomogne što većem broju klijenata da dođu do kvalitetne financijske usluge koja će ih riješiti njihovih financijskih problema. Ako razmatrate uzimati kredit a niste sigurni od kuda krenuti, navedena stranica će vam svakako pomoći u odgovoru na to pitanje.

Burza krediti, ponuda

Kredite danas mnogi nazivaju nužnim zlom i nisu u krivu. Zašto? Živimo u dobu kada su cijene radi ekonomske krize se povisile, a mnogi su ostali bez posla ili sa smanjenim primanjima. U ovakvim situacijama mnogi se okreću soluciji gdje žele razmotriti opciju dizanja kredita prema svojim financijskim mogućnostima. Osim što su ažurni u ponudama, burza krediti nude jedinstven pogled na današnje financijsko tržište. Nije bitno da li tražite stambeni kredit ili nenamjenski kredit, možda želite refinancirati kredit ili možda doći do neke dodatne novčane potpore, burza krediti su ovdje da odgovore na sva vaša pitanja i da vam ponude najbolje kreditno rješenje. Ovo je svakako inovativan način i pristup da se vidi ponuda i potražnja, isto tako se mogu istražiti i najbolje alternative vezano za kredite. Ne iznenađuje činjenica da svakodnevno ljudi pretražuju internet za najbolje opcije kredita, ali srećom sati pretraživanja su se sveli na minute istraživanja s ponudom burza kredita. Web stranica koja je usmjerena na pretraživanje tržišta kredita i nudi sveobuhvatni uvid u kredite, pozajmice i zajmove je upravo ono što je većini nas bilo potrebno kako bi nam se olakšao put prema pronalasku najisplativije opcije za rješenje financijskih problema.

Burza krediti, inovativnost se isplati

Burza krediti su nastali po modelu ostalih net stranica koje se također bave pretragom interneta za kreditima, zajmovima i pozajmicama te vam nudi najbolje rješenje za vas, ali za razliku od ostalih stranica burza krediti su pokazali svoju inovativnu stranu. Osim ponude kredita, zajmova i pozajmica nude i uvid u vijesti i događaje na financijskom tržištu, što znači da u svakom trenu možete biti informirani s najnovijim vijestima iz svijeta poslovanja s navedenim opcijama. Bilo da tražite samo kredit, ili vam treba kreditna kuća koja je u blizini vas, navedena burza će vam pomoći da pronađete odgovor na svoje pitanje. Kratkoročni ili dugoročni krediti, nenamjenski ili namjenski, sve možete pronaći na navedenoj stranici. Zbog ogromnog kreditnog tržišta je nastala navedena stranica koja se bavi pretraživanjem kredita umjesto vas, i na taj način vi dolazite do odgovarajućih zajmodavaca putem jednostavnog online posrednika. Krediti, pozajmice, zajmovi, korisne informacije u svijetu financija i kreditno poslovanje, sve na jednom mjestu.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (606 ocjena)