Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam iskustva

Brzi zajam iskustva, potražnja za brzim novcem

Nekada su kreditne kuće oglašavale kredite putem letaka koje smo mogli pronaći od rasvjetnih stupova pa do naših automobila. Danas je nešto drugačija slika, i oglasi za brze zajmove i kredite samo iskaču na internetu. Primamljiv način oglašavanja i dobar marketing će privući mnoge, osobito mlade kojima je novac danas najviše potreban. Mnogi su mislili kako je prijevara već samo naglašavanje kako je novac na vašem računu u svega 20-ak minuta od prijave za kredit, mnogi su mislili da kako se iza dobro osmišljenog koncepta i dalje krije nekakva ilegalna priča. Da li je to istina? Istina je da je potražnja za brzim novcem danas veća nego ikada prije. Također je istina da pored kreditnih kuća i raznih financijskih agencija postoje i prevaranti, zato je bitno razmotriti svoje opcije prije uzimanje brzog kredita i detaljno se informirati. Ako čitate forume na temu brzi zajam iskustva vidjet ćete kako su mišljenja podijeljena. Brzi zajam iskustva mogu biti različita ovisno o zajmodavcu, kako? Otkriti ćemo vam u daljnjem tekstu.

Brzi zajam iskustva, na što morate obratiti pažnju

Brzi zajam iskustva mogu biti različita radi zajmodavca od kojeg se zajam uzeo. Pitate se kako? Mnogi ljudi upravo imaju problema sa zajmovima i kreditima sa zajmodavcima koji posluju preko kreditnih kuća koje nisu u Hrvatskoj. I upravo na ovakav način dolazi do problema. Osoba koja je bila u potrebi za brzim novcem nije izdvojila vrijeme kako bi istražila kreditne kuće ili neku drugu financijsku instituciju u Hrvatskoj koja bi odgovarala njenim potrebama. Kreditne kuće u Hrvatskoj posluju po pravilima Hrvatske Narodne Banke. Kreditne kuće u svojoj ponudi imaju brze kredite, i ne posluju na isti princip banaka. Što ako ste uzeli zajam ili kredit online preko kreditne kuće koja nije registrirana u Hrvatskoj i sada imate problema? U Ministarstvu gospodarstva postoji odjel za zaštitu potrošača i u slučaju financijskih usluga preko interneta oslanjaju se na podršku Hanfe i HNB-a. Vi kao osoba koja traži pomoć ćete morati puno vremena provesti pokušavajući kontaktirati kuću vezano za vaš kredit, a u međuvremenu se možete informirati o svojim pravima za potrošače po pravilima EU. Ovo je samo jedan od primjera brzi zajam iskustva koji može poći po krivu ako ne razmislite u potpunosti.

Brzi zajam iskustva, sudar banaka i interneta

Brzi zajam iskustva su pozitivna sa strane brze realizacije, no potrebno je prije vrlo dobro se informirati od koga uzimate da ne bi imali negativna iskustva. Svi znamo kako jaz između kreditnih kuća i banaka postoji otkako su brzi krediti i brzi zajmovi dobili veći medijski prostor na internetu. Banke i dalje ne gube klijente, bez obzira na ponudu brzih online zajmova i kredita. Razlog je što većina i dalje vjeruje bankama, bez obzira na njihova stroga pravila vezana za kreditiranje. Brzim online kreditima i zajmovima se više okreću mladi koji ne ispunjavaju stroga pravila banaka. I dok su među mladima brzi zajam iskustva pozitivna, oni srednjih godina ne dijele pozitivno mišljenje o internet kreditima. Svi smo mi različiti i imamo različit pristup određenim stvarima, tako da se pitamo da li je potrebno ozbiljno shvatiti iskustva i mišljenja drugih ljudi? Odgovor je i da i ne. Mnoga negativna iskustva proizlaze iz činjenice da se klijent nije dobro raspitao o kreditu, pa koliko jednostavan postupak apliciranja bio. Prije uzimanje online kredita/zajma svakako provjerite više mogućnosti.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (660 ocjena)