Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi mini krediti

Što su to brzi mini krediti

U razgovoru sa kolegama na poslu ste čuli za pojam brzi mini krediti i sada želite znati nešto više o njima, kako bi mogli donijeti konačnu odluku da li želite podignuti takvu vrstu kredita. Svatko od nas se u svom životu susretne sa nenadanim financijskim problem koji treba riješiti u krakom roku. No, većina nas svojim redovnim financijskim primanjima taj problem ne može riješiti u zadanom roku. Stoga, određeni kreditori nude ovu vrstu kredita ka

ko bi baš te osobe mogle brzo i jednostavno riješiti nenadani problem koji im zadaje velike financijske poteškoće. Ali treba znati da ti krediti nisu namijenjeni samo za probleme, već se pomoću njih može ispuniti i određena želja. Naime, kako se svatko od nas susretne sa nenadanim financijskim problem, isto tako se imamo i određene želje koje ne možemo ispuniti sa redovnim primanjima.

I u takvim situacijama ova vrsta kredita pomaže i pomoću nje možete ispuniti sve svoje želje, bilo da je riječ o putovanju ili o nečem sasvim drugom. Uglavnom, brzi mini krediti su idealna prilika za brzo dolaženje do potrebnog novca.

Brzi mini krediti značajke

Nakon što ste saznali što su to brzi mini krediti, sada želite znati nešto više o njihovim značajkama, tj. koje su karakteristike ove vrste kredita. Na vašu sreću, ovaj tekst sadrži sve podatke o tome koje su značajke vezane uz brzi mini krediti. Prije svega treba napomenuti da svi kreditori, koji nude ovu vrstu kredita, ovaj kredit nude po sličnim značajkama, tj. karakteristikama.

Dakle, ne razlikuju se previše u maksimalnom iznosu kredita, u roku otplate ni u visini kamatnih stopa koje se zaračunavaju na dobiveni iznos ove vrste kredita. Maksimalni iznos se najčešće kreće 4000 eur. Rok otplate možete ugovoriti najčešće na razdoblje do 18 mjeseci.

Brzi mini krediti prijava

Sada kada znate što su i koje su značajke ove vrste kredita, želite znati nešto i o samom postupku prijave za dobivanje ove vrste kredita. Dobra informacija za vas je ta da se prijava za dobivanje brzi mini krediti može obaviti na dva načina. Za sve vas koji niste baš vješti u snalaženju na internetu i za vas koji ste skeptični prema bilo kojem online poslu, odlazak direktno u poslovnicu kreditora je idealan način za prijavu za dobivanje ove vrste kredita.

Naime, svi kreditori nude opciju dolaska direktno u poslovnicu. S druge strane, ako ste osoba koja se snalazi na internetu i ako ste osoba koja voli svoje poslove obavljati na internetu, onda je za vas drugi način prijave idealan. Naime, riječ je online prijavi, koja se odvija uz pomoć obrasca, koji možete pronaći na službenoj Internet stranici kreditora kojeg ste odabrali.

Ovaj način je idealan i za osobe koje ne žele svoje zdravlje ugroziti odlaskom među ljude u poslovnicu i to naročito sada kada vlada pandemija korona virusa. Sada kada znate sve o tome što su brzi mini krediti i kako se prijaviti za njihovo dobivanje, na vama je da donesete konačnu odluku da li želite ovakav kredit ili ne želite.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (616 ocjena)