Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kredit bez ovjere poslodavca

Brzi kredit bez ovjere poslodavca za financijske probleme

Mnogi građani vode dnevnu bitku sa svojim financijama. Računi, režije i razni troškovi ih pritišću sa svih strana, a plaća koju zarade jedva je dovoljna da sve pokrije. Mnogi su iskusili ovakve poteškoće, pogotovo u zadnje vrijeme kada financijska kriza pogađa sve veći broj ljudi. Kada dođe do novčanih problema, ljudima je prvi cilj doći do novca koji im je potreban na što brži i bezbolniji način. Praktično rješenje za srediti aktualnu financijsku situaciju je brzi kredit bez ovjere poslodavca. Ljudi se kao prvi korak najčešće okreću svojoj banci kako bi pokušali doći do kredita. Proces dobivanja kredita u banci je dugotrajan i osim ako nemate sve uvjete i potvrde koje banka zahtjeva, zahtjev za kreditom može biti i odbijen. Jedna od prepreka je za dobivanje kredita je i preduvijet da se od poslodavca dobije ovjera, odnosno ispunjen BON2 obrazac koji poslodavci često ne žele dati. Unatoč tome, brzi kredit bez ovjere poslodavca moguće je ostvariti.

Kako dobiti brzi kredit bez ovjere poslodavca

Ako ste u zadnje vrijeme iskusili neke financijske poteškoće, a banke su Vam zatvorile vrata, brzi kredit bez ovjere poslodavca mogao bi biti pravo rješenje za Vas. Radi se o kreditu koji se može dobiti direktno od strane ovlaštene kreditne agencije. Ako ste se prvo obratili banci sa željom dobivanja brzog kredita i sami ste svjesni da banke traže velik broj preduvjeta prije nego će Vam odobriti kredit. Morate dokazati svoju kreditnu spobnost, dobiti ovjeru od poslodavca, imati jamca i u konačnici morate provesti poveću količinu vremena u poslovnici banke. Na žalost, ni sav taj trud često nije dovoljan da biste zadovoljili sve preduvjete banke za dobivanje kredita. No ne morate očajavati u takvoj situaciji jer brzi kredit bez ovjere poslodavca moguće je dobiti od strane ovlaštenih kreditnih servisa. Za manje iznose nije potrebna tolika papirologija, a nakon prihvaćenog zahtjeva Vaš novac sjeda na račun već kroz najviše 24 sata.

Prednosti ako uzimate brzi kredit bez ovjere poslodavca

Financijske poteškoće mnogima su svakodnevica. Ponekad se čini da sav novac koji zaradimo odmah i potrošimo kako bi pokrili mjesečne režije, hranu ili lijekove. Mnogim ljudima je teško skupiti novac kako bi ostvarili neke druge stvari u životu. Možda imate želju obnoviti kuhinju ili kupaonicu ili bi pak htjeli doći do nekog novca kako bi konačno otišli na dugo priželjkivano putovanje? Uz brzi kredit bez ovjere poslodavca sve ove želje mogu se ostvariti. Jedna od najvećih prednosti ovakve vrste kredita je brzina isplate novca koji Vam je potreban. Nakon podnesenog online zahtjeva kod ovlaštene kreditne agencije, novac može biti vidljiv na vašem računu kroz samo 15 minuta ili najviše 24 sata. Uz to, brzi kredit bez ovjere poslodavca najčešće uključuje fiksnu kamatnu stopu što Vam omogućuje da od samog početka znate točan iznos svojih mjesečnih rata. Brzi kredit može i Vama popraviti financijsku situaciju, a možete ga ostvariti uz samo par klikova mišem iz vlastita doma.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (585 ocjena)