Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez platne liste

Što su brze pozajmice bez platne liste

Zajmodavci ne čine samo uslugu zajmoprimcima prilikom odobravanja novog zajma. Banke moraju zaštititi svoj donji dio osiguravajući da će zajmoprimci moći upravljati svojim tekućim plaćanjima i u potpunosti vratiti banku. Brze pozajmice bez platne liste – odnosno zajmovi bez uobičajene popratne dokumentacije koja pokazuje cjelovitu sliku solventnosti zajmoprimca – sada su rjeđi nego u danima prije financijske krize 2008. godine. Danas će zahtjev za zajam obično zahtijevati od zajmoprimca da dostavi formalni dokaz o prihodu od sadašnjeg ili ranijeg poslodavca, ali postoje alternativni načini da zajmoprimci pokažu svoju zaradu i dokažu svoju sposobnost poštivanja uvjeta zajma. Platne kartice, kreditna povijest, bankovni izvodi, reference i ugovori često mogu biti dovoljni da se dokaže da je zajmoprimac kreditno sposoban i uzima brze pozajmice bez platne liste. Mogu se primijeniti i dodatne naknade i premije jer se zajmodavci nastoje bolje zaštititi od rizičnih zajmoprimaca za koje postoji vjerojatnost da neće ispuniti obveze. Motivacija za takozvane zajmove “bez provjere dohotka” bila je povezana s načinom na koji banke upravljaju tim financijskim aranžmanima. Zaposlenici koji su izdali novi zajam obično su dobili proviziju za transakciju bez obzira na to je li zajmoprimac zapravo bio u stanju otplatiti. Banke su također često pakirale i preprodavale svoje ugovore o zajmu trećim stranama, u osnovi oslobađajući banke brige oko toga hoće li zajmoprimac propustiti.

Opcije za brze pozajmice bez platne liste

Ako zaposlenik radi po tipičnom dogovoru s plaćama, obično nije teško osigurati dokaz o prihodu. Ostali aranžmani o zapošljavanju mogu se pokazati složenijima za osiguravanje provjere prihoda i potrebne su brze pozajmice bez platne liste, uključujući sljedeće. Posao temeljen na proviziji: Radnici koji primaju nadoknadu prvenstveno provizijom mogu imati velike promjene u svojoj tekućoj naknadi, ovisno o učinku. To zajmodavcima može otežati procjenu solventnosti zajmoprimca iz mjeseca u mjesec. Ulaganje u nekretnine: Prihod ulagača u nekretnine često pokazuje nedavni neto gubitak zbog velikih ulaganja ili pada tržišta, unatoč pristojnom novčanom toku. Poduzetništvo: Samozaposleni mogu imati povremene pauze u radu ili produžene pregovore o ugovoru koji ograničavaju stvarno vrijeme zarade. Bez obzira na razlog, podnositelji zahtjeva za brze pozajmice bez platne liste obično trebaju pronaći način da dokažu da će podmiriti svoj dug. Dohodi od plaća čine većinu zarade za većinu zajmoprimaca, pa je nužno da mogu pružiti neku vrstu dokaza o stalnim prihodima od zaposlenja. Službena provjera zaposlenja i dohotka obično ima oblik pisma o potvrdi zaposlenja ili državnog obrazca. Ako zaposlenik nije u mogućnosti osigurati takvo pismo, bilo zbog lošeg odnosa s poslodavcem ili zbog toga što tvrtka nema uspostavljen postupak izdavanja takve potvrde, druge metode mogu biti dovoljne za dokazivanje zarade

Savjeti za brze pozajmice bez platne liste

Kada se prijavljujete za brze pozajmice bez platne liste, nekoliko je koraka kojima možete povećati vjerojatnost osiguranja novog kredita. Zaštitite svoju kreditnu ocjenu. “Vrlo dobar” kredit uključuje FICO ocjenu 740 ili više. Ako je vaša kreditna ocjena ispod “vrlo dobra”, pokušajte poduzeti korake za poboljšanje vašeg rezultata plaćanjem postojećeg duga ili kontaktiranjem zajmodavaca kako biste pokušali pregovarati o novim uvjetima za podmirivanje duga. Predstavite veliku kaparu. Ako je moguće, zajmoprimci bi trebali uplatiti što veći udio zajma kako bi osigurali razumne uvjete zaduživanja.
Prikupite porezne prijave. Uz gore navedenu dokumentaciju, godišnje porezne prijave mogu dati dobru sliku vaše zarade iz godine u godinu i pomoći zajmodavcima da odmjere vaš predviđeni prihod. Odgovorno osiguravanje novih brze pozajmice bez platne liste trebate napraviti na slijedeći način. Mogući su zajmovi za koje nije potrebna provjera prihoda, ali ih je obično teže osigurati. Povremeno će zajmodavci naplaćivati ​​veće kamatne stope za zajmoprimce koji nisu u mogućnosti osigurati prihod, pa zajmoprimci trebaju biti oprezni da ne uzimaju neupravljive zajmove. Sposobnost dokazivanja prihoda može istaknuti financijski problem koji bi mogao onemogućiti upravljanje zajmovima, pa bi zajmoprimci trebali razmisliti kako se zajam uklapa u njihovu širu financijsku sliku kad god razmišljaju o preuzimanju novog duga.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (587 ocjena)