Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton usluge Rijeka

Aton usluge Rijeka ponuda

Aton usluge Rijeka nudi ogromno iskustvo i brojne mogućnosti na tržištima dioničkog kapitala koje je omogućio uz pripremu, privatni plasman i razmjenu IPO-a i to sve uz pristup velikom broju investitora i ZND. Suradnja s klijentima nakon ponude: trgovina i analitička podrška, uključujući korporativni pristup te imaju vodeću poziciju na tržištu dužničkog kapitala uz cijeli niz usluga za prikupljanje financiranja javnog duga. Imaju potpuno pokriće za prikupljanje financiranja javnog duga: od savjeta za ocjenjivanje do plasmana lokalnih i euroobveznica Konzultantsko iskustvo, kao i subfederalne i suverene zajmoprimce te spajanja i preuzimanja, uz uključene savjete o transakcijama spajanja i pripajanja. Aton usluge Rijeka pruža iskustvo u realizaciji transakcija spajanja i preuzimanja bilo koje vrste i složenosti te visoko ciljane usluge prilagođene individualnim potrebama kupaca uz ostale strukturirane proizvode i širok raspon proizvoda po mjeri koji uzimaju u obzir jedinstvene zahtjeve svakog klijenta. Mogućnosti zaštite od rizika valuta i cijena robe, optimizacija portfelja zajma, kombinacija prihoda i poboljšanje strukture troškova, učinkovito upravljanje besplatnim novčanim sredstvima i sugovorničke stranke s glavnim međunarodnim financijskim institucijama i punopravna infrastruktura također spadaju u poslovanje Aton usluge.

Aton usluge Rijeka na tržištu

Rješavanje financijskih problema danas je jedan od najvećih izazova mnogih hrvatskih građana. Iako posudba novca ovisi o brojnim čimbenicima, najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir je transparentnost usluge. Tradicionalno, kreditne institucije inzistiraju na ispunjavanju određenih kriterija prije odobravanja zajma. Takvi kriteriji obično uključuju složen postupak i dugotrajan postupak prijave, što također znači ograničiti iznos koji možete posuditi na temelju svog prihoda. S druge strane, dostupni zajmodavci i posrednici omogućuju klijentima da brže i lakše posuđuju novac putem interneta, u manjim ili većim iznosima. Kada se nađete u situaciji u kojoj trebate brz pristup dodatnim sredstvima, Aton usluge Rijeka vam može pomoći. Ako ste na crvenom ili na crnom popisu, na raspolaganju vam je Aton usluge Rijeka. Naše usluge uključuju minimalne uvjete, bez dodatnih potvrda, pri čemu nakon odobrenja zahtjeva novac na tekući račun dolazi u istom danu. Cjelokupni spektar usluga za pokrivanje transakcija dionicama na dionicama i OTC tržištima te suradnja sa korporativnim klijentima: pristup međunarodnim investitorima, tvrtke za otkup dionica, tržišno tržište na stranim platformama, financiranje vlastitih dionica te institucionalnim klijentima: visokokvalitetna izvedba, duboka stručnost na lokalnom tržištu, pristup međunarodnim tržištima i velika baza podataka maloprodajnih ulagača koja omogućava jedinstvenu tržišnu sposobnost.

Aton usluge Rijeka

Aton usluge Rijeka nude transakcije na tržištu obveznica te ih prati glas da su jedan od vodećih trgovaca na par obveznicama. I imaju pokrivenost trgovinskih transakcija i izrada tržišta na lokalnim obveznicama i euroobveznicama te dubinsko razumijevanje tržišta i podrška istraživanju klijenata Razvoj portfelja, prilagođenih individualnim potrebama klijenta. Zanimanje za kratkoročne kredite, zajmove i zajmove naglo je poraslo posljednjih godina, zbog sve većih financijskih potreba građana. Usluge Atona Rijeka, kao najcjenjenije u financijskom sektoru, pružaju vam brojne mogućnosti za brzo dobivanje gotovine koja vam treba, uključujući posuđivanje novca putem interneta. Vjerojatno se pitate koji su uvjeti kada trebate posuditi novac od Aton servisa. Ako trebate brz pristup gotovini, usluge Aton Rijeka nude razne mogućnosti. Ovisno o iznosu koji morate posuditi, vremenu u kojem želite vratiti novac, to će odrediti koja je za vas najisplativija opcija kredita. Za ljude koji žele napraviti veću kupnju, refinancirati manji dug ili dobiti potrebnu financijsku potporu, izvrsne su mogućnosti Aton usluge Rijeka. Uz izuzetno fleksibilne uvjete, nudimo vam mogućnost odabira roka otplate, što je izvrsna prednost u slučaju hitne potrebe za novcem ili nepredviđenih troškova.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (638 ocjena)