Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton usluge iskustva

Aton usluge iskustva i zašto odabrati Aton banku

ATON nudi široku paletu proizvoda i usluga koji uključuju savjete vezane uz spajanja i preuzimanja, transakcije na burzi, strukturirane proizvode, kao i ponude duga i kapitala. Integriramo svoju stručnost u prodaji i trgovini i investicijskom bankarstvu kako bismo ponudili sofisticirana rješenja. Ogromno iskustvo i široke mogućnosti na tržištima dioničkog kapitala koje je omogućio ATON usluge iskustva: priprema, privatni plasman i IPO na Moskovskoj burzi i pristup velikom broju investitora u Rusiji i ZND-u. Suradnja s klijentima nakon ponude koja iskazuje Aton usluge iskustva: trgovina i analitička podrška, uključujući korporativni pristup. Cjelokupni spektar usluga za prikupljanje financiranja javnog duga s potpunim pokrićem za prikupljanje financiranja javnog duga: od savjeta za ocjenjivanje do plasmana lokalnih i euroobveznica Konzultantsko iskustvo za najveće ruske i CIS tvrtke, kao i za subfederalne i državne zajmoprimce. Aton vam nudi savjete o transakcijama spajanja i pripajanja te iskustvo u realizaciji M&A transakcija bilo koje vrste i profila složenosti uz visoko ciljane usluge prilagođene individualnim potrebama kupaca.

Aton usluge iskustva i proizvodi u ponudi

Strukturirani proizvodi koji obuhvaćaju Aton usluge iskustva: širok raspon proizvoda po mjeri koji uzimaju u obzir jedinstvene zahtjeve svakog klijenta uz mogućnosti zaštite od rizika valuta i cijena robe, optimizacija kreditnog portfelja, kombinacija prihoda i poboljšanje strukture troškova, učinkovito upravljanje besplatnim novčanim sredstvima Sugovorničke stranke s glavnim međunarodnim financijskim institucijama i punopravna infrastruktura. U Aton usluge iskustva spadaju i: berzanske transakcije te cjelokupni spektar usluga za pokrivanje transakcija dionicama na dionicama i na OTC tržištima. Korporativni klijenti: pristup ruskim i međunarodnim investitorima, tvrtke za otkup dionica, stvaranje tržišta na ruskim i stranim platformama, financiranje vlastitih dionica. Institucionalni klijenti: visokokvalitetna izvedba, duboka stručnost na lokalnom tržištu, pristup međunarodnim tržištima i bogata baza podataka maloprodajnih ulagača koja omogućava jedinstvenu tržišnu sposobnost. Transakcije na tržištu obveznica omogućene su od strane Aton banke jer jedan od vodećih trgovaca na post-obveznicama uz pokrivenost trgovinskih transakcija i izrada tržišta na lokalnim obveznicama i euroobveznicama te dubinsko razumijevanje tržišta i podrška istraživanju klijenata, a uz sve to tu je i razvoj portfelja, prilagođenih individualnim potrebama klijenta.

Aton usluge iskustva i tko stoji iza toga

ATON nudi široku paletu proizvoda i usluga koji uključuju savjete vezane uz spajanja i preuzimanja, transakcije na burzi, strukturirane proizvode, kao i ponude duga i kapitala. Integriramo stručnost u prodaji i trgovini i investicijskom bankarstvu kako bi ponudili sofisticirana rješenja. Njihovi klijenti su vodeće ruske korporacije, financijske institucije i općine. Uz sve to Aton usluge iskustva obuhvaća prvo mjesto po broju IPO / SPO-ovim transakcija na moskovskoj burzi uz 183 milijardi RUB koja je ukupna vrijednost od plasmana s vrijednosim papirima u posljednje tri godine poslovanja čemu svjedoče Aton usluge iskustva. Aton je najbolji posrednik za institucionalne investitore 2019. godine. Uz upravljanje imovinom, nude i širok raspon investicijskih proizvoda, usluge strukturiranog kapitala i globalne mogućnosti za izvršenje naloga naših klijenata jer su oni stručni financijski savjetnici. 317 milijardi rubalja u onliku imovine i ulaganja klijenata je također tu. Dobili su i nagradu za najbolje upravljanje imovinom za ruske milijunaše. Nude širok raspon strategija za upravljanje osobnim financijama s različitim profilima rizika: od izravne trgovine na ruskom i zapadnom tržištu, do kupnje uzajamnih fondova u rubljama i stranoj valuti. Najbolja su INVESTICIJSKA TVRTKA od 2017. godine.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (602 ocjena)