Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Amex krediti

Osobni Amex krediti

Od konsolidacije duga na kreditnoj kartici1 do poboljšanja kuće, pribavite potrebna sredstva kreditima između 3. 500 i 25. 000 $ dostupnim članovima kartice koji ispunjavaju uvjete. To je snaga American Expressa i onoga što nude Amex krediti. Nema naknade za izvorno plaćanje i nema kazne unaprijed, tu su fiksne kamatne stope i nema utjecaja na kreditnu ocjenu pomoću brze prijave i odluke u nekoliko sekundi. Osobni zajam American Express i Amex krediti od 70. 000 kn otplaćeni tijekom 36 mjeseci uz 7, 98% APR-a imat će mjesečnu uplatu od 2193 kn, a ukupni trošak iznosit će 78 953 kn. Stvarne stope, kamate i troškovi mogu se razlikovati. Imate pitanja? Posjetite stranice American Expressa. Neće svi kupci ispunjavati uvjete za najniži APR, najviši iznos zajma ili iste opcije roka otplate. Provjerite jeste li unaprijed odobreni prijavom na svoj račun American Express. Vidjet ćete koliko biste mogli posuditi i svoju stopu. Recite koliko vam treba do vašeg unaprijed odobrenog iznosa, a zatim odaberite opciju mjesečnog plaćanja i unesite neke podatke o sebi. Odluku ćete dobiti za nekoliko sekundi. Ako budete odobreni, isplatit će vam sredstva nakon što pregledate uvjete i prihvatite kredit. Zatim stavite svoja sredstva da olakšavaju posao za vas.

Amex krediti prijava

Trenutno se možete prijaviti samo ako primite ponudu da se prijavite i nastavite ispunjavati uvjete zahtjevima. Znat ćete maksimalni iznos koji možete posuditi, maksimalni godišnji postotne stope (APR) i mogućnosti vašeg razdoblja otplate prije podnošenja zahtjeva. Tijekom postupka prijave morat ćete navesti neke osnovne podatke poput iznosa koji želite posuditi, željenog razdoblja otplate i svrhe traženja kredit. Od vas će se možda morati zatražiti dodatne osnovne podatke za kontakt i vaš prihod. Imajte na umu da ako imate pravo podnijeti zahtjev za osobni kredit, to ne garantira da će vam biti odobreni Amex krediti. Od vas će možda zatražiti dodatne podatke ili ćemo odbiti vaš zahtjev ako dođe do bilo kakvih značajnih promjena u vašem financijskom stanju ili kreditnoj sposobnosti ili iz drugih razloga kako to zahtijeva zakon. Ponude se temelje na vašoj kreditnoj sposobnosti i drugim čimbenicima u trenutku kada provjeravate ponudu. Kao rezultat toga, ponuda koju dobijete može se razlikovati od ranije ponude zbog promjena u vašoj kreditnoj sposobnosti ili drugih čimbenika prihvatljivosti od vremena kada ste posljednji put provjerili svoj status kako biste imali pristup prijavi za pogodnosti koje nude Amex krediti.

Amex krediti

Ako ispunjavate uvjete i odaberete opciju izravnog plaćanja depozita, možda će se od vas zatražiti da dodate brojeve usmjeravanja i računa svog tekućeg računa. Vaš tekući račun mora biti na vaše ime i može se potvrditi nakon podnošenja zahtjeva. Ako ispunjavate uvjete i odlučite da se sredstva za pogodnosti koje nude Amex krediti, šalju izravno na račune vaše kreditne kartice, morat ćete navesti brojeve računa kreditne kartice i odrediti iznos koji želite da pošaljemo na svaki račun kreditne kartice izravno u aplikaciji. Možete poslati sredstva na najviše četiri računa osobnih kreditnih kartica koje su izdale američke banke koje ispunjavaju uvjete (uključujući američka područja), iako postoje iznimke. Na primjer, nismo u mogućnosti poslati sredstva za kredit bilo kojem izdavatelju kreditne kartice koji ne može prihvatiti elektronički prijenos sredstava s American Expressa. Kada unesete podatke o računu svoje kreditne kartice na svoj, u prijavi će vam reći odgovara li taj račun kreditne kartice za primanje sredstava koja vam omogućuju Amex krediti izravno od njih. American Express kartice ne ispunjavaju uvjete za ovu opciju. Ako za vas nemaju evidentirani prihvatljivi tekući račun, a vi ćete morati dodati tekući račun da biste primali sredstva za osobni zajam, možda ćemo morati provjeriti vaš tekući račun tražeći od vas osobne podatke. Ako iz bilo kojeg razloga ne uspijemo potvrditi vaš tekući račun, otkazat ćemo vaš osobni zajam i nećete dobiti sredstva za osobni zajam. Osim toga, nećete se moći ponovno prijaviti najmanje 60 dana nakon toga odluku o najnovijem zahtjevu za zajam i samo ako primite novu ponudu za prijavu. Imate tri dana od dana odobrenja za osobni zajam za pregled i potpisivanje ugovora o osobnom zajmu. Ako u tom trodnevnom roku ne potpišete ugovor o osobnom zajmu, povući ćemo odobrenje. Osim toga, nećete se moći ponovno prijaviti najmanje 60 dana nakon odluke o vašem najnovijem zahtjevu za zajam, i to samo ako primite novu ponudu za prijavu.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (691 ocjena)