Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

American Express gotovinski krediti

American express gotovinski krediti u Hrvatskoj

Naša stvarnost i trendovi koji nas okružuju konstantno se mijenjaju u svim aspektima naših života. Ista stvar događa se i sa financiranjem, tj. načinima financiranja. Nekadašnju štednju i strpljivost, zamijenilo je nestrpljenje i kreditiranje. To nužno ne mora biti i nije loše, jer se danas novac posuđuje po nikada povoljnijim uvjetima. Možemo reći kako je posuđivanje novca postalo jeftino, jer su kamatne stope jako niske ili ih uopće nema ako kupujemo robu na rate. American express gotovinski krediti jako su popularni u Hrvatskoj, zbog nemalih iznosa i povoljnih uvjeta ugovaranja. American express gotovinski krediti odlična su opcija kada kupujete u mnogim dućanima, na primjer bijelu tehniku i opremu za kućanstvo. Zamišljeni su kao krediti manjih iznosa, ali sa minimalnim kamatnim stopama ako se novac ne podiže, već se direktno financira kupnja robe. Treba reći kako razlikujemo osobne i poslovne American kartice, koje se razlikuju u nekoliko detalja i iznosima koji se mogu kreditirati.

American express gotovinski krediti za osobne namjene

American express gotovinski krediti mogu se koristiti u osobne i poslovne svrhe, ovisno koju karticu posjedujete. Kada se American express gotovinski krediti koriste u osobne namjene tada je maksimalni iznos kredita koji možete dobiti po ovoj kartici 15000 eura. Rok otplate kredita možete odabrati prema vašim mogućnostima i to od 24 do 60 mjeseci, a sve to uz kamatnu stopu do 7, 75 posto. Naknada za posredovanje se naplaćuje jednokratno u iznosu od 0, 90 posto ugovorenog iznosa. Ako posjedujete poslovnu karticu tada za vas vrijede nešto drugačiji uvjeti, pa će maksimalni iznos kredita po toj kartici biti 11000 eura sa nešto većom kamatnom stopom u iznosu od 9. 98 posto. Sami rok otplate kredita koji je moguće ugovoriti je kraći i kreće se od 3 do 24 mjeseca. Jednokratna naknada za posredovanje iznosi 1, 5 posto. Minimalni iznos kredita u oba slučaja je 150 eura. Jedna i druga kartica prihvaćena je u mnogo dućana i odlična je opcija za kupovinu i na rate.

American express gotovinski krediti i savjeti vezani za kredite

American express gotovinski krediti s razlogom su jako popularni i imaju jako puno korisnika. Ipak kada su u pitanju American express gotovinski krediti, pa i svi ostali krediti, gotovinski, stambeni ili nenamjenski, uvijek je potreban dodatan oprez u toku ugovaranja iznosa i izračuna otplatnog plana. Dobar otplatni plan značit će uredno vraćanje vaših mjesečnih obveza prema kreditoru. Višestruke su koristi od toga da ste uredan klijent, jer će te kao takvi uvijek moći ostvariti nove kredite i izbjeći će te neugodne situacije poput blokade računa i ovrhe. Jednom kad vas netko od kreditora blokira, jako ćete teško ili po nepovoljnim tržišnim uvjetima dobiti novi kredit. Također, kredite koristite isključivo kada vam trebaju, tj. čak i one formalno nazvano nenamjenske trošite namjenski. Iznos koji ostvarujete neka bude točno koliko vam treba, kako se ne bi doveli u iskušenje da višak novca od kredita ne potrošite uzaludno. Kreditima treba pristupiti pozitivno, ali oprezno i sa bankarom dobro razraditi otplatni plan i vaše financijske mogućnosti.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (626 ocjena)