Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:41
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice OTP banka

Online pozajmice OTP banka

Ako se ikada nađete u nepovoljnoj financijskoj situaciji, ne brinite. Pozajmice OTP banka mogu riješiti većinu vaših financijskih problema, bilo da se radi o iznenadnom putovanju, kvaru i svim sličnim situacijama gdje vam hitno treba novac. Pozajmice OTP banka odobrava i online. Procedura je vrlo jednostavna i prilagođena svima, a velika je prednost što pozajmicu i kredit možete ugovarati iz udobnosti svoga doma. Pozajmicu mogu dobiti svi punoljetni građani sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Jedan od uvjeta je da ste klijent banke ili da to postanete u roku od 3 mjeseca od ugovaranja pozajmice. Također ako trenutno niste u mogućnosti promjeniti svoju matičnu banku, OTP agentima se možete javiti za savjet i informativni izračun vaše kreditne sposobnosti i pozajmice koju bi mogli ostvariti. I sve to bez obaveze da pozajmicu i konkretno ugovorite. Iznosi koje možete pozajmiti idu i do 30000 EUR, na maksimalni rok otplate od 120 mjeseci. Ovaj iznos i rok otplate doista omogućavaju da svatko nađe rješenje za svoje potrebe.

Tko i kako može realizirati pozajmice OTP banka

Pozajmice OTP banka mogu realizirati svi građani stariji od 21 godine koji žive i rade u Republici Hrvatskoj. Procedura ugovaranja jako je jednostavna i većinu ćete stvari moći dogovoriti preko web-a. Morate biti klijent banke, a nakon toga ćete se moći registrirati na web stranici OTP banke. Za samu registraciju trebate imati e-mail adresu. Uz to za potpunu registraciju i prijavu trebate osobnu iskaznicu i OIB. Detaljnije upute možete pronaći na web stranici OTP banke, kao i kreditni kalkulator. Kreditni kalkulator pomoći će vam definirati iznos pozajmice OTP banka i otplatni plan, tj. iznos mjesečnih obroka. Zahtjev možete podnijeti maksnimalno 5 puta u roku od mjesec dana, a nakon što se vaš zahtjev obradi i odobri na mail ćete dobiti popis poslovnica među kojima ćete odabrati u kojoj ćete u konačnici ugovoriti pozajmicu. Same poslovnice će biti generirane po vašem mjestu stanovanja, a kada odaberete poslovnicu agent će vam rezervirati točan termin za potpis ugovora.

Najčešća pitanja i savjeti vezani za pozajmice OTP banka

Što se tiče savjeta za pozajmice OTP banka, možemo reći da bi vrijedili i za sve ostale pozajmice i kredita. Pozajmice uvijek tražite kada vam neophodno trebaju, a iznos koji posuđujete neka bude realan, tj. iznos koji vam neće predstavljati veliki problem da bi ga uredno vraćali s obzirom na vaša primanja i financijsku situaciju. Tu vam može pomoći kreditni kalkulator kako bi izračunali mjesečni obrok, a savjetom vam dodatno može pomoći i agent u banci. Uz pozajmice OTP banka, ističu se i neka dodatna pitanja, kao koji su instrumenti osiguranja pozajmice i kredita, na koji se način vrši isplata pozajmice i da li postoje troškovi obrade i odobrenja pozajmice. Dakle, kao instrument osiguranja potpisuje se zadužnica i izjava o zapljeni kod javnog bilježnika, uplata se vrši jednokratno na vaš tekući račun u banci, a odlična je stvar što se naknada za obradu i odobrenje pozajmice ne naplaćuje. Treba napomenuti i vrijeme u kojem agent obradi vaš zahtjev, koje nekada može biti i manje od jednog sata, što je izvrsno ako vam hitno treba novac.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (590 ocjena)