Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 02.10.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Keš ekspert

Keš ekspert, najbrži i najtraženiji zajmovi i pozajmice na cijelom kreditnom tržištu

Brzo se danas živi, ​​brzo nam se događaju događaji, nažalost brzo i nevolje iskrsavaju, kada se to dogodi trebamo ekspresna, a ipak povoljna i fleksibilna financijska rješenja. Keš ekspert nudi najbrže, najpovoljnije i najtraženije zajmove i pozajmice na cijelom kreditnom tržištu i doista su ruka spasa kada vam svi drugi zatvaraju vrata pred nosom. Ako su vas banke stavile na crnu listu, ako ste u blokadi, ako ste umirovljenik, ako ste zaposleni na određeno vrijeme, a trebate brzu gotovinu, možete je dobiti samo u nebankarskoj novčarskoj kući, jer banke neće ni primiti vaš zahtjev za kredit, a kamo li ga razmotriti ili odobriti. Keš ekspert ne diskriminira nikoga i ne odbija nikoga, uz minimalnu papirologiju, za samo 15 minuta odobrava vaš zahtjev za pozajmicu i odmah odobreni iznos uplaćuje na vaš osobni račun. Ovako brzi i fleksibilni zajmovi i pozajmice su u današnjem vremenu najtraženiji oblik posuđivanja gotovine s isplatom odmah.

Keš ekspert, vaš online financijski servis za teške trenutke i teške životne situacije

Teški trenuci i situacije dođu u svačiji život nepozvani, bez najave, pojave se niotkud i tada trebate brzu pomoć, a ne bankarsko mudrovanje. Keš ekspert je vaš online financijski servis za teške trenutke i sve teške životne situacije. Prirodne nepogode i velike materijalne štete koje traže brzu sanaciju, požari, poplave, iznenadni smrtni slučaj u obitelji, prometna nesreća, a auto vam treba za posao i morate ga hitno popraviti, iznenadno vjenčanje, rođenje djeteta i krstitke, diploma i promocija vašeg studenta, konačno, treba to proslaviti, za sreću. Svakave situacije i dobre i loše vas mogu dovesti pred pitanje kako to izfinancirati. Keš ekspert je odgovor upravo na takve iznenadne i urgentne situacije u vašem životu. Ponekad će vam biti dovoljna kratkoročna pozajmica, a za neke situacije ćete ipak trebati zajam u većem iznosu, no ovi online zajmovi i pozajmice su vrlo fleksibilni i naći ćete sigurno opciju po mjeri vaših potreba i mogućnosti.

Keš ekspert, beskamatna pozajmica za nove korisnike, povoljni uvjeti pozajmljivanja za postojeće korisnike

Svi novi korisnici imaju pravo i povlasticu na beskamatnu posudbu na 30 dana kod prve pozajmice, a svi stari korisnici biraju zajam ili pozajmicu prema svojim potrebama i mogućnostima, uz minimalnu papirologiju, bez platne liste, ovjere poslodavca ili javnog bilježnika, bez žigova i potpisa i sve online putem, iz udobnosti vlastitog doma. Beskamatna posudba znači da vratite koliko ste posudili, bez ikakvih troškova po pozajmici. Jasno, ako ne vratite u ugovorenom roku, platit ćete pripadajuće kamate. Keš ekspert posluje isključivo online putem, ali zahtjev za zajam možete poslati i SMS-om, e-mailom ili telefonom. Nema šaltera koje morate obilaziti, nema stajanja u redovima, nema gubljenja vremena i živaca, sve se odvija brzo, jednostavno i lako. U svega par klikova, za samo 15 minuta, iznos zatraženog zajma će biti na vašem osobnom računu. Keš ekspert je stvarno expert u svom poslu i jako visoko kotira među nebankarskim novčarskim kućama. Zatražite svoj zajam odmah!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (600 ocjena)