Često postavljana pitanja

Osnovni uvjeti za dobivanje brzog zajma?

Za dobivanje zajma trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina), imati redovita primanja (isključivo putem zaposlenja ili mirovine), stalno prebivalište u Hrvatskoj, mobilni telefon te uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime. Molimo pročitajte pažljivo naše  Standardnim uvjetima ugovora o kreditu prije nego što podnesete zahtjev za zajam.

Kolike su naknade za obradu zajma? Što je rok otplate?

Možete koristiti naš kreditni kalkulator da biste vidjeli kako se naknade mijenjaju u odnosu na iznos zajma i rok otplate. Nema dodatnih naknada ili skrivenih troškova.

Kako brzo mogu dobiti odluku o zajmu?

O odluci o zajmu ćete biti obaviješteni unutar redovnog radnog vremena. Za vrijeme povećanog opsega posla postupak bi mogao potrajati duže. Ukoliko s Vašom prijavom za zajam bude sve u redu (kao potvrdu uspješno izvršene prijave, dobiti ćete automatiziranu SMS poruku), ukoliko dostavite urednu dokumentaciju (putem web prijave, faxom, mailom ili Whatsappom), ukoliko odmah dostavite potpisani primjerak Ugovora o kreditu te dostavite Jamstvo (mora biti dostavljeno nakon sklapanja ugovora o kreditu, a prije isplate kredita), zahtjev može biti riješen praktički odmah tj. unutar 15 minuta od prijave, nakon čega slijedi prijava na Vaš tekući račun.

Kako vratiti kredit?

Račun će Vam biti dostavljen putem email-a ili poštom (ovisno o Vašem odabiru unutar obrasca za prijavu) najkasnije u roku od tjedan dana od dodjele zajma, ali u pravilu nekoliko minuta nakon isplate. Zajam ste dužni podmiriti do datuma dospijeća navedenog na računu.

Koje je radno vrijeme?

Naše radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 07:00 do 19:00 te subotom 09:00-14:00 Možete predati svoj ​​zahtjev izvan redovnog radnog vremena ali molimo Vas da prihvatite da će Vaša prijava biti obrađena sljedeći radni dan unutar navedenog radnog vremena. Korisnička služba (0800 7707) je na raspolaganju tijekom radnog vremena.

Mogu li se prijaviti za nove kredite, iako je moj prethodni zajam još uvijek otvoren?

To nije moguće jer ne možete imati više od jednog kredita istovremeno.

Danas sam isplatio postojeći zajam. Kada mogu podnijeti zahtjev za novi zajam?

Morate uzeti u obzir da treba pričekati jedan radni dan da bi Vaša uplata bila vidljiva na računu. Za novi kredit se možete prijaviti 24 sata nakon što Vaša uplata bude vidljiva na našem računu.

Suprug i ja imamo zajednički bankovni račun. Imam otvoreni zajam. Može li suprug podnijeti zahtjev za zajam čak i ako je to isti broj računa?

Nažalost, bračni drug ne može podnijeti zahtjev za kredit, jer ne može više od jednog otvorenog zajma biti odobreno na isti račun. Supružnici, mogu podnijeti zahtjev za zajam kada ste otplatili svoj prethodni zajam. Molimo dopustite da prođe jedan dodatni radni dan nakon što je otplata zajma izvršena, prije nego što ponovno podnesete zahtjev.