Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.09.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

Cash expert, zajmovi

Unazad prije par godina kada bi ste pomislili na kreditne agencije, pomislili bi ste na kredite. Zadnjih godina situacija na financijskom tržištu se podosta promijenila, tako da su kreditne agencije se okrenule poslovanju sa zajmovima i pozajmicama. Zajmovi i pozajmice nude brzi novac na vašem računu u svega nekoliko minuta. Pojednostavljeni proces dobivanja online kredita, zajmova i pozajmica je uvelike promijenilo financijsko tržište i mnogima u potrebi olakšala put do željenog novca. Kako se navedeno tržište promijenilo i širilo, tako se naravno povećala i konkurencija. Cash expert su stručnjaci u realizaciji brzih gotovinskih zajmova, svojim profesionalnim online pristupom vode klijenta kroz realizaciju bilo kredita, zajma ili pozajmice. Mnoge kredite kuće il agencije ne ulijevaju dovoljno povjerenja, zato je Cash expert odlučio imati drugačiji pristup. Kada odete na samu web stranicu expert-a možete vidjeti preglednost i urednost, kao i dostupnost svih informacija koje bi vas mogle zanimati prilikom potražnje kredita, zajma ili pozajmice.

Cash expert, stručnjaci za zajmove

Cash expert nudi zajmove za sve one koje traže instant rješenje za svoje financijske probleme. Podnošenje zahtjeva, obrada, odobrenje i isplata na vaš račun ne traje dulje od 24 sata. Ovo je svakako velika prednost internet poslovanja, nema čekanja u dugim redovima u bankama i potpisivanje dokumentacije, sve se odvija online uz maksimalnu sigurnosti. Cash expert će vam pomoći da pronađete najbolji zajam za svoje financijske potrebe, uvijek su tu za klijente kojima treba pomoć pri odabiru najbolje opcije za njih. Problem često nastaje kada klijenti nisu svjesni svojih financijskih mogućnosti, što često zna rezultirati u problemima s otplatom zajmova. Uvidom u vaše financijsko stanje stručni tim vam može pomoći u slaganju ponude zajma koji će savršeno odgovarati vašem kućnom budžetu. Uzimanje zajma na svoju ruku bez da ste prethodno napravili neku vrstu računice nikako nije poželjna stvar, potencijalno dovodite i sebe i zajmodavca u neugodnu situaciju gdje je zajmodavac prisiljen mijenjati vaš otplatni plan.

Cash expert, zajmovi uz minimalne troškove

Online zajmovi su poznati po svojim minimalnim troškovima. Kreditne kuće su zadnjih godina morale pronalaziti razne načine kako bi zadržale klijente i privukle nove klijente, a to im je upravo pošlo za rukom kada su u potpunosti skresale troškove obrade zajma, kredita i pozajmica. Upravo na ovaj način funkcionira i Cash expert. Potrebe klijenata su na prvome mjestu. U kreditnim kućama nećete naići na naknadu za obradu kredita, troškove javnog bilježnika, procjene kreditne sposobnosti, more dokumentacije i zahtjeva koje morate popuniti itd. Ovdje je sve svedeno na minimum koji dozvoljava da klijenti i kreditna kuća budu podmireni. Kako zatražiti zahtjev za zajam? Cash expert nudi isti pristup zajmu kao i ostale kreditne kuće. Realiziraju se na temelju osnovne priložene dokumentacije koja uključuje presliku osobne iskaznice i tekućeg računa, ispunjen zahtjev za zajam, i ispunjen obrazac s vašim osnovnim podacima. Kada ovo sve popunite i priložite na web stranici, kreće proces obrade i u najkraćem mogućem roku javlja vam se agent s potvrdom o zajmu i isplata željenog novaca sjeda na vaš račun u svega par minuta.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (517 ocjena)