Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert zajmovi

Što su Cash expert zajmovi

Cash Expert je nebankarska financijska korporacija specijalizirana za pružanje kratkoročnih zajmova privatnim osobama putem internetskih internetskih usluga. Trenutno su pruženi Cash expert zajmovi stanovnicima Hrvatske i njihova je poslovna strategija usmjerena na provođenje naših usluga u cijeloj EU u doglednoj budućnosti. Svatko može podići osobni zajam, s razlogom.

Primijenit će se ista široka ograničenja kao i za većinu ostalih proizvoda temeljenih na kreditnoj sposobnosti. Odnosno, bit ćete ispitani prema vašem prihodu i provjerit će se vaša kreditna ocjena. Također će vas vjerojatno pitati o razlozima za podizanje kredita, posebno za veće iznose. Ako imate lošu kreditnu ocjenu, tada sve nije izgubljeno – postoje zajmovi namijenjeni ljudima s lošom ili ograničenom kreditnom prošlošću.

Ipak nećete moći posuditi onoliko koliko nešto s dobrom kreditnom ocjenom, a vjerojatno će vam se naplaćivati posebno visoke kamatne stope, pa ako vam treba novac i nemate dobru kreditnu ocjenu, vjerojatno zajam ne bi trebao biti vaša prva luka. Ako ste dužni i borite se s višestrukim uplatama više vjerovnika, možda biste trebali razmotriti zajam za konsolidaciju duga, kombinirajući sve svoje dugove u jedan, jednostavan plan plaćanja. Tu su Cash expert zajmovi za vas i spašavaju svaku takvu i sličnu situaciju.

Cash expert zajmovi i zašto ih odabrati

Pronalaženje najboljeg zajma za vas ne treba biti zeznuto. S toliko različitih vrsta zajma koje možete birati, zaobići ono što vam najbolje odgovara može biti teško. Bilo da vam treba osobni zajam za pomoć u održavanju kućanstva ili zajam za konsolidaciju dugova, za vas postoji široka paleta proizvoda. Znati odakle početi može biti najteža prepreka. Cash expert zajmovi pojednostavljuju posuđivanje, pomažući vam da pronađete osobni zajam prilagođen vašim potrebama, ostavljajući vam slobodu da uživate u jednostavnim stvarima u životu. U Cash Expertu želimo posuđivanje učiniti jednostavnim. Zbog toga nudimo usporedbu zajma bez utjecaja na vašu kreditnu ocjenu, uspoređujući ponude preko 30 zajmodavaca. Bez obzira za što vam je potreban zajam, potrudit ćemo se pronaći najbolji zajam koji odgovara vašim okolnostima. Cash expert zajmovi će uvijek biti besplatni za prijavu i niste u obvezi prihvatiti ponudu. Svi uvjeti zajma su jasno prikazani bez skrivenih troškova. Koriste “soft search” kako bi vas podudarali s vašom kreditnom datotekom, ne ostavljajući nikakav utjecaj na vašu kreditnu ocjenu. Prilagođen vašim okolnostima, Cash Expert pružit će vam širok raspon zajmova na koje možete izabrati u roku od 2 minute.

Cash expert zajmovi

Prvo im recite koliko želite posuditi, čemu služi i koliko dugo vam treba zajam. Moraju znati o vama, vašoj adresi i kontakt podacima. Recite im o svojoj trenutnoj životnoj situaciji; tj. iznajmljujete li, posjedujete li vlastiti dom itd. Vaš radni status, dužina zaposlenja, učestalost plaća, tako da zajmodavci razumiju kako generirate prihod. Uključujući detalje o vašem mjesečnom prihodu i vašim trenutnim izdacima Provjerite jeste li provjerili detalje koje ste nam ponudili, a zatim označite okvir. Lako! Cash expert zajmovi nisu u vlasništvu osiguravajuće tvrtke ili zajmodavca i uvijek ćemo tražiti da vam ponudimo najbolju moguću pozajmicu. Dobivanje ponuda je besplatno, nema obveza i to neće utjecati na vašu kreditnu ocjenu! Cash Expert zajmovi tu su za vas od 75 eura do 3000 eura na razdoblja od 15 do 150 dana. Možete se prijaviti u bilo koje doba dana, svih sedam dana u tjednu. Uplata će se uvijek izvršiti najkasnije nekoliko minuta nakon dobivanja odobrenja za zajam, a najkasnije sljedeći radni dan. Zajmove stručnjaka za gotovinu možete koristite za sve što želite, nitko vas neće ispitivati ​​koja je njihova svrha.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (567 ocjena)