Ponuda financijskih usluga

editor

Ponuda financijskih usluga

Ponuda financijskih usluga koju sa velikim zadovoljstvom nudimo klijentima u EU i svijetu je potpuno nova i inovativna u Hrvatskoj. Način na koji vam želimo pomoći kako biste iskoristili naše financijske usluge je prilagođen vašim potrebama. Široka paleta usluga dostupnih online putem kompjutera, tableta ili pametnih telefona omogućuje vam da dođete do novaca već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Naša ponuda financijskih usluga uključuje sms pozajmice, brze kredite, mikro zajmove, brze pozajmice bez ovjere poslodavca, online kredite i ostale vrste financiranja koje će vam pomoći da financijski stanete na noge što prije.

POSUDITE NOVAC ODMAH!

Koja ponuda financijskih usluga je baš za vas

Ovisno koliki iznos novaca trebate, te na koji vremenski period pozajmljujete novac, za vas smo izdvojili neke od naših financijskih usluga. Najveći iznos kojima financiramo naše klijente je 6000 kuna s rokom otplate od 15 do 150 dana. Sve usluge su kratkoročne što vam daje priliku brze otplate kao i da nam se ponovno obratite zatrebate li novac. Korištenjem naših financijskih usluga kasnije dobivate mogućnost još lakšeg, bržeg i jednostavnijeg kreditiranja.

Ponuda financijskih usluga putem sms-a

Prvi smo koji nudimo financiranje putem sms-a. Svi naši postojeći klijenti imaju priliku podići sms kredit slanjem jednostavnog koda navedenog na našoj internet stranici. Ponuda financijskih usluga putem sms-a od vas ne zahtjeva zalog, potvrde banaka, javnih bilježnika niti vaših poslodavaca. Kod nas nema skrivenih troškova, zamki niti sitnih slova uz koje ćete kasnije požaliti!

Ponuda financijskih usluga putem interneta

Ponuda financijskih usluga putem interneta odnosi se na sve nove i stare korisnike koji ne žele zatražiti novac putem sms-a. Ova usluga financiranja uključuje ispunjavanje i slanje zahtjeva na osnovu kojeg vam odobravamo traženu svotu novaca. Za ponudu financijskih usluga putem interneta možete koristiti svoj tablet, pc ili pametan telefon, te nam se obratiti s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Internet je kao i sms najbrži i najsigurniji način da dobijete novac već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Isplatu novca vršimo isključivo elektroničkim putem direktno na vaš valjani tekući račun koji može biti otvoren u bilo kojoj banci.

Ponuda financijskih usluga kod nas je jedinstvena i diskretna

Zahvaljujući online poslovanju, svoj posao vodimo transparentno ne skrivajući vaše troškove. Svaki klijent je unaprijed upoznat s iznosom novaca koji vraća bez skrivanja i sitnih slova! Diskretnim pristupom i uslugom sa svakim klijentom radimo na jednak način pružajući mu korektan i siguran odnos. Naša ponuda financijskih usluga stalno se širi i razvija, nastojeći zadovoljiti sve potrebe klijenata. Poslujemo na području EU i u svijetu, te naše usluge koristi preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika kojima smo u svakom trenutku spremni pomoći i ponuditi im lako dostupne i diskretne usluge. Sve podatke od klijenata čuvamo i ne dijelimo s drugima, tako da kod nas imate maksimalnu privatnost. Ponuda financijskih usluga uključuje stručne savjete naših zaposlenika gdje nastojimo izgraditi uspješan odnos s kupcima i partnerima na obostrano zadovoljstvo. FerratumBank je tvrtka s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Obratite nam se s povjerenjem!

POSUDITE NOVAC ODMAH!

Blog Archive