Krediti za zaposlene na određeno vrijeme

editor

Krediti za zaposlene na određeno vrijeme

U većini slučajeva jedan od najvažnijih uvjeta prilikom podizanja kredita je vrsta zaposlenja. Banke od klijenata kao dodatnu garanciju često traže dokaz o stalnom radnom odnosu što velikom broju ljudi stvara probleme i otežava podizanje kredita. Zato smo za vas stvorili uslugu kredita za zaposlene na određeno vrijeme.

POSUDITE NOVAC ODMAH!

Što su to krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Kao što i sam naziv kaže, krediti za zaposlene na određeno vrijeme namijenjeni su svim zaposlenim osobama koji imaju redovita primanja, a nemaju ugovor o stalnom radnom odnosu. Veliki broj poslodavaca iz raznih razloga nastoji svoje zaposlenike držati na ugovoru što je dulje moguće, pritom ne mareći za njihove potrebe. Podizanje kredita je itekako potreba nađete li se u nepredvidivoj i neplaniranoj situaciji koja iziskuje dodatne troškove. Bez obzira trebate li urediti stan, odraditi popravak automobila, platiti stare režije ili zdravstveno osiguranje ono što u tom trenutku trebate je novac. Ako želite podići kredit kod banaka, svi znamo da je jedan od glavnih uvijeta upravo ugovor o radu na neodređeno vrijeme.

Zašto krediti za zaposlene na određeno vrijeme kod nas?

Prije svega ono što radimo pouzdano i profesionalno to je briga za sve naše klijente koje nikada ne dijelimo prema tome koji iznos kredita podižu, na koji period, koliko novaca imaju na računu niti dali su zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme. Kod nas pravilo ugovora o radu jednostavno ne vrijedi. U našoj ponudi ne nalaze se samo krediti za zaposlene na određeno vrijeme već se mogu se pronaći i dodatne usluge kao što su mikro krediti, sms pozajmice, online krediti, ekspres krediti i druge opcije kreditiranja i zajma s maksimalnim iznosom pozajmljenog novca do 6000 kuna. Naše usluge su diskretne i povjerljive što znači da vaše podatke ne dijelimo s drugima. Ono što vam kod rodbine i prijatelja nekada može biti neugodno, to je pitanje da vam posude novac. Stotinu povratnih pitanja koja će uslijediti stvaraju kod osobe osjećaj srama i neugodnosti. Mi vas nikada nećemo pitati što ćete raditi s novcem!

Prednosti koje imaju krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Krediti za zaposlene na određeno vrijeme imaju jednu veliku prednost, a to je da ne morate prolaziti provjere kao kod banaka. Kod nas nema dodatne papirologije, trošenja novaca i odlazaka kod javnih bilježnika. S nama štedite svoje vrijeme i novac. Želite li zatražiti kredit za zaposlene na određeno potrebno je izdvojiti svega dvije minute vremena koliko traje prijava, ostalo je na nama. Svim svojim novim i starim klijentima smo pojednostavili način podnošenja zahtjeva, tako da to mogu učiniti putem pc-a, tableta ili pametnih telefona u bilo koje vrijeme, od bilo kuda. Ne strepite i ne čekajte u neizvjesnosti danima kako biste saznali dali će vam kredit biti odobren ili neće.

Krediti za zaposlene na određeno vrijeme isplaćuju se isti dan!

U većini slučajeva kod nas je kredit odobren u istom danu. Ispunjavate li postavljene uvjete navedene u prijavnici novac na vašem tekućem računu možemo uplatiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Naše poslovanje bazira se isključivo online, tako da isplata novca ide elektroničkim putem što omogućuje brzu i sigurnu isplatu. Za vas smo postavili osnovne i minimalne uvijete kako bismo mogli poslovati na obostrano zadovoljstvo. Bez obzira na vašu kreditnu povijest, stanje na tekućem računu potrebno je imati otvoren važeći tekući račun u bilo kojoj banci, te redovita primanja i vaš zahtjev biti će odobren i prije nego ste se nadali. Kada vas drugi odbiju mi vam pomažemo. Svoje klijente ne odbijamo nego im nudimo priliku da brzim uslugama dođu do potrebnog novca. Izračunajte svoje troškove, odredite plan otplate kredita, te iznos koji ćete podići. Krediti za zaposlene na određeno vrijeme prilika su svim zaposlenima koji nemaju ugovor za stalno da dođu do novca i i pokriju sve svoje troškove u vrlo kratkom roku.

POSUDITE NOVAC ODMAH!

Blog Archive